Teknoloji

Microsoft Outlook Facebook, Evernote ve Wunderlist takvimleriyle zenginleşiyor

microsoft outlook android
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft outlook

Microsoft’un satın aldığı Sunrise’ın etkilerini yavaş yavaş Outlook e-posta uygulamasının iOS ve Android sürümlerinde görmeye başlıyoruz. Şirket Takvim Uygulamaları olarak adlandırılan yeni bir özelliğin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu özellik sayesinde başlangıç olarak Facebook, Evernote, Wunderlist gibi diğer uygulamalardaki takvimleri veya yapılacaklar listelerini entegre etmeye izin veriyor, her şeyi günlük takviminizin içine sığdırıyor. Outlook ekibi, kullanıcıların takvimlerini geniş yelpazedeki servislerle bağlayarak gün, hafta ve ay bazında yaklaşan etkinlik ve randevularla ilgili daha geniş bir görünüme sahip olabileceklerini belirtiyor.

Başlangıçta sunulan üç servis beklendiği gibi çalışıyor. Facebook’un takvimi yaklaşan etkinlikleri gösteriyor ve Outlook ile katılım durumu hakkında cevap verme imkanı sunuyor. Daha fazlasını yapmak isteyenler için Facebook uygulamasına hızlı geçiş de sağlıyor. Wunderlist’te tutulan yapılacak işler kayıtları da, geçerlilik tarihi taşıdıkları takdirde Microsoft Outlook’un tüm gün bölümünde gösteriliyor. Buradan eklediğiniz herhangi bir nota kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz. Aynısı Evernote için de geçerli; içinde anımsatıcı olan notlar Outlook içinde gösteriliyor. Eğer değişiklik yapmak isterseniz, Evernote’a kolaylıkla geçebilirsiniz.

outlook-takvim-facebook-080416-2

Microsoft Outlook Sunrise özellikleriyle zenginleşiyor

Microsoft Sunrise ekibinin önemli bir rol oynadığının altını açık şekilde çiziyor. Sunrise uygulamasının iyi yanlarını ve ek özelliklerini Microsoft Outlook’un takvim bölümüne eklemek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten şirket, böylelikle kullanıcıların hem kişisel hem de iş hayatlarını tek ve güçlü bir uygulamayla yönetebileceklerinin altını çiziyor. Gelecekte daha fazla Takvim Uygulaması ve İş için Skype ile entegrasyon imkanı da planlananlar arasında bulunuyor.

Facebook, Evernote ve Wunderlist takvimleriyle entegrasyonu sağlayan Outlook’un en son iOS ve Android uygulama versiyonlarını hemen şimdi indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER