Teknoloji

Microsoft yeni Outlook.com arayüzünü herkes için standart yapıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft outlook.comMicrosoft önümüzdeki haftalarda yeni Outlook.com tasarımını tüm kullanıcılara sunmaya başlıyor. Yeniden tasarlanmış Outlook.com arayüzü ilk olarak geçtiğimiz ağustos ayında beta sürecine girmişti. Ayrıca Microsoft yakın zamanda e-posta servisinin takvim ve kişiler bölümlerinde de kullanıcı arayüzü ve özellik iyileştirmelerini test etmeye başlamıştı.

Outlook.com içindeki e-posta bölümü için yeni tasarım, önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılar için standart hâle gelecek. Bu yeni görünümü etkinleştirmek için beta modunu açmak gerekmeyecek.

Tüm Outlook.com kullanıcıları Microsoft’un takvim ve kişiler değişikliklerini denemek için tercihte bulunabilecekler. Yenilenmiş görünümde profil kartlarında yepyeni bir tasarım ve daha iyi iletişim bilgileri görünümü bulunuyor.

Outlook.com’un e-posta bölümünde yapılan değişiklikler arasında geliştirilmiş Skype entegrasyonu bulunuyor. Kullanıcılar gelen kutusu içinde video görüşme yapabilecekler. Ayrıca Microsoft kategori organizasyonunda da düzenlemeler yapıyor, gelen kutusuna yeni temalar ekliyor. Aynı zamanda Outlook.com’da eklentilerin kullanımı için arayüzü geliştiriyor.

Outlook.com’un e-posta bölümü için yeni arayüz standart hâle gelecek. Takvim ve kişiler bölümündeki değişiklikler ise bir süre daha test edilecek gibi görünüyor. Bu bölümlerde beta seçeneği açık olarak kalmaya devam edecek. Böylelikle Outlook.com kullanıcıları istedikleri zaman mevcut kullanıcı arayüzüne geri dönebilecekler. Microsoft, takvim ve kişiler bölümleri için yeni arayüzün herkese ne zaman varsayılan olarak sunulacağını ise açıklamadı.

İLGİLİ HABERLER