Teknoloji

Microsoft Office 365 aboneleri için cihaz sayısı sınırını artırıyor

microsoft office 365

microsoft office 365Microsoft Office 365 Ev ve Bireysel abonelerinin kullanabilecekleri cihaz sayısında artışa gidiyor. 2 Ekim’den itibaren Office 365 Ev ve Bireysel aboneleri, Office masaüstü uygulamalarını sınırsız sayıda cihaza yükleyebilecek.

Hâli hazırda Bireysel kullanıcıları bir PC veya Mac ile bir tablete yükleme yapabilirken, Ev kullanıcıları beş farklı kullanıcı için 10 cihaza Office uygulamalarını yükleyebiliyor. Office 365 aboneleri söz konusu cihazlardan beşine aynı anda giriş de yapabilecek.

Microsoft Office 365 Ev paketi için verdiği kullanıcı lisansı sayısını da beşten altıya çıkarıyor. Böylelikle bir aile veya arkadaş grubundaki 6 kişi, yıllık 329,99 TL karşılığında tüm Office uygulamalarına ve 1 TB OneDrive depolama alanına sahip olabilecek. Office 365 Bireysel abonelik paketi için yıllık bedelin 249,99 TL olduğunu göz önüne alınınca Ev paketi kullanıcılar için daha tercih edilesi hâle geliyor. Microsoft aynı zamanda Office 365 Ev aboneliğini mevcut Microsoft Aile servisine entegre ediyor. Böylelikle aile üyeleri ve arkadaşlarla paylaşım yapmak da kolaylaşıyor.

Microsoft Office 365 abonelik paketlerinde yaptığı değişiklikleri 2 Ekim itibarıyla yürürlüğe sokacak. Abonelerin bu değişikliklerden yararlanabilmeleri için ekstra bir işlem yapmaları gerekmeyecek. Hâli hazırda 31.4 milyon ücretli Office 365 abonesi bulunan Microsoft, önümüzdeki dönemde bu sayıyı artırmayı hedefliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER