Teknoloji

Microsoft New York’taki amiral gemisi mağazasının kapılarını 26 Ekimde açacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft-new-york-magaza-0101015

Microsoft, ilk amiral gemisi mağazasını ekim ayının sonunda New York’ta açıyor. Apple’ın Beşinci Cadde üzerinde bulunan küp tasarımlı mağazasından sadece birkaç blok uzaklıkta olan Microsoft mağazası, şirketin Manhattan bölgesindeki ilk tam teşekküllü perakende satış noktası olacak. Microsoft mağazasının açılacağı noktada daha öncesinde ünlü moda markalarından Fendi’nin mağazası bulunuyordu.

Microsoft’un perakende ve çevrim içi mağazalarından sorumlu yöneticisi David Porter, amiral gemisi mağazalar için altı yıldır hazırlık yaptıklarını belirtti. Porter, Microsoft New York mağazasının Microsoft ve iş ortaklarına ait ürünleri ve servisleri edinmek, öğrenmek ve deneyim kazanmak için önemli bir mekan işlevi göreceğinin altını çizdi.

Microsoft New York mağazası kapılarını 26 Ekim günü öğlen saatlerinde açacak. Şirket, ilk Surface tabletlerini de bundan tam üç yıl önce 26 Ekim 2012’de tanıtmıştı. Tanıtıma özel olarak bir etkinlik düzenleyen Microsoft, New York’un ünlü Times Meydanı’nda Surface RT tablet satmak için geçici bir mağaza da kurmuştu. Önümüzdeki hafta New York’ta özel bir donanım etkinliği düzenleyecek olan Microsoft’un yeni Lumia telefonları, Surface Pro 4’ü ve Microsoft Band 2’yi tanıtması bekleniyor. Microsoft New York mağazasında söz konusu ürünlerin açılış gününden itibaren bulunması oldukça muhtemel gözüküyor.

Microsoft New York mağazasının ardından da “amiral gemisi” sıfatı taşıyan satış noktaları açmaya devam edecek. Şirketin ikinci amiral gemisi mağazası 12 Kasımda Avusturalya’nın Sydney şehrinde açılacak.

İLGİLİ HABERLER