EğlenceTeknoloji

Microsoft Flight Simulator için Japonya temalı güncelleme

Microsoft Flight Simulator için Japonya temalı güncelleme

Microsoft, Tokyo Oyun Fuarı kapsamında düzenlediği etkinlikte Microsoft Flight Simulator için önemli bir haber verdi. Yazılım devi, oyun için ücretsiz olarak bir güncelleme yayınlayacak. Bu güncelleme, Japonya semalarında uçuş deneyimini daha güçlü şekilde yaşatacak.

Aralarında başkent Tokyo’nun da bulunduğu altı Japon şehrinin görselleri üç boyutlu fotogrametri ile iyileştirilirken, Japonya’daki havalimanlarının görüntüleri de daha detaylı hâle getirilecek. Buna ek olarak, ülke genelindeki 20 anıtsal yapı da yüksek çözünürlüklü biçimde görülebilecek.

Sendai, Takamatsu, Tokushima, Tokyo, Utsunomiya ve Yokohama üç boyutlu fotogrametriyle detaylandırılacak ilk şehirler olacak. Japonya’daki havalimanlarının neredeyse hepsi oyunda olsa da, sadece birkaçında detaylı bir işçilik söz konusuydu.

Yeni eklenen havalimanları arasında başı en büyükleri olan Nagasaki çekiyor. Hachijojima, Kerama, Kushiro, Shimojishima ve Suwanosejima da yeni havalimanları arasında bulunuyor.

Fuji Dağı, Himeji Kalesi, H?ry?-ji ve Hashima Adası da güncellemeyle oyunda oldukça detaylı biçimde gösterilecek. Microsoft Flight Simulator Japonya güncellemesi 29 Eylül’de oyuncularla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER