Teknoloji

Microsoft Edge Android uygulaması 5 milyon indirme sayısına ulaştı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft edge androidMicrosoft Edge Android cihaz sahiplerini etkilemeyi başarmış gibi görünüyor. İnternet tarayıcısı, 2017’nin aralık ayında Google Play Store üzerinde 1 milyon indirme rakamına ulaşmayı başarmıştı. Aradan geçen altı aylık süreçte de ivmesini koruyan Microsoft Edge, Google’ın mobil işletim sisteminde önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.

İnternet tarayıcısının Android uygulamasının Google Play Store’daki indirme rakamı 5 milyonu buldu. Bu hızın korunması durumunda Edge Android uygulamasının indirme sayısının 2018’in sonu itibarıyla 10 milyona ulaşması oldukça muhtemel görünüyor.

Edge Android uygulamasının bu kadar ilgi görmesinde Windows 10’daki gezinme deneyiminin sürdürülmesi önemli bir faktör olarak göze çarpıyor. Ancak uygulamanın dikkat çeken özellikleri bununla sınırlı kalmıyor. Tarayıcıda QR kodu okuyucusu, Sesle Arama ve inPrivate adını taşıyan bir gizli gezinme modu bulunuyor.

Microsoft Edge Android uygulaması düzenli olarak güncelleniyor. Bu da uygulamanın başarısındaki önemli faktörlerden biri olarak değerlendiriliyor. Mevcut yetenekleri ve Microsoft’un verdiği önem, Edge’in Android platformundaki yolunun hâlâ açık olduğunu gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER