Teknoloji

Michael Kors Access Runway ile geçmişi gelecekle buluşturuyor

michael kors access runwayMichael Kors Access serisine eklediği yeni akıllı saatiyle bir tür “köklere dönüş” hareketi gerçekleştiriyor. Şirket uzun süredir satışta olan Runway modelini Wear OS işletim sistemli bir akıllı saat olarak potansiyel kullanıcıların karşısına çıkarıyor. Michael Kors Access Runway, alışılagelmiş kasa ve kayış seçeneklerini korumanın yanında kullanıcılarına yeni silikon kayış seçenekleri ve bazı dijital destekleyiciler sunuyor.

Yeni Runway modellerinin hepsinde Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemci bulunuyor. Qualcomm’un yeni akıllı saat işlemcisini çıkarmaya hazırlandığını göz önüne alınınca Michael Kors’un zamanlamasının biraz talihsiz olduğu düşünülebilir. Ancak bu durum Runway’in yetenek fakiri olduğu anlamına gelmiyor. Kalp atış hızı monitörüne sahip Michael Kors Access Runway, NFC yongası ile Google Pay ödeme desteği sunuyor. GPS ve 3 ATM basınca kadar suya dayanıklılık saatin diğer özellikleri arasında bulunuyor.

390 x 390 piksel çözünürlüklü 1.2 inç yuvarlak ekrana sahip saat, kullanıcılarına bir gün pil ömrü vadediyor. Michael Kors Access Runway, yazılım kanadında ise kullanıcılara kalp atış hızlarını söyleyen ve özelleştirilebilen yeni saat arayüzleri sunuyor. Saatin üretimini yine Fossil gerçekleştiriyor.

Michael Kors Access Runway modelleri roze altın, altın ve gümüş renk seçenekleriyle satışa sunuldu. Akıllı saatin silikon kayışlı modelleri için 295 dolar, çelik kayışlı modelleri içinse 350 dolar başlangıç fiyatı belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER