Manşetler

Xiaomi Mi Band 7 Pro metal gövde ve büyük ekranla birlikte tanıtıldı

mi band 7 pro

Xiaomi, mayıs ayından bu yana hakkında söylentilerini duyduğumuz Mi Band 7 Pro bilekliğinin resmi duyurusunu gerçekleştirdi. Şirket, pazartesi günü gerçekleştirdiği etkinlikte, Leica ile birlikte geliştirdiği yeni akıllı telefonu Xiaomi 12S Ultra‘nın yanı sıra en yeni giyilebilir ürününü tanıttı.

Mi Band 7 Pro, Redmi Smart Band Pro’ya biraz benziyor ancak 1.47 inç ekrana kıyasla daha büyük 1.64 inç AMOLED ekrana (326 ppi) sahip. Ayrıca birinci sınıf bir metal gövde kullanılmış. Bununla büyük ekranın birleşimi, onun neredeyse tam özellikli bir akıllı saat gibi görünmesini sağlıyor.

Beklendiği gibi, bu yeni giyilebilir cihaz kandaki oksijeni, uykuyu, kalp atış hızını vb. izleme/takip etme dahil olmak üzere bazı işlevleri, daha küçük boyutlu Mi Band 7 ile paylaşıyor. Xiaomi, Mi Band 7 Pro’nun kutudan çıktığı haliyle 180’den fazla saat yüzü sunduğunu ve dış mekan ve iç mekan aktivitelerini kapsayan 117 spor modunu izleyebildiğini söylüyor. Söylentileri duyduğumuz gibi, GPS artık yerleşik durumda bulunuyor. 5 atmosfer basınca kadar dayanıklılık su geçirmezliği, su altında 50 metreden daha derine inmemeniz koşuluyla, yüzme veya dalış aktivitelerinde de giyilebilir ürünün hayatta kalabileceği anlamına geliyor.

Mi Band 7 Pro’nun 235 mAh kapasiteli pili sayesinde tek bir şarjla 12 güne kadar dayandığı belirtiliyor. NFC desteği de mevcut ve destekleyen yerlerde temassız ödemelere olanak tanıyacak. Kamera kontrolü, akıllı bildirimler ve kayıp telefon tespiti gibi yetenekler, giyilebilir cihazların özellikleri arasında yer alıyor.

Mi Band 7 Pro kayış ve fiyat bilgileri

Geçen haftaki Mi Band 7 Pro sızıntısı sayesinde bilekliğin grafit/siyah ve pembe altın/beyaz renkleri görülmüştü. Şimdi ise Vitality Orange, Resting White, Joy Live Pink, Meditation Green, Night Leap Black ve Stretch Blue gibi renklerde altı silikon kayışla tanışıyoruz. Android Authority‘ye göre, bu yedek kayışların her biri 39 yuana veya yaklaşık 100 TL’ye Çin’de satılacak. Ayrıca Xiaomi, sınırlı sayıda Monet Grey ve Van Gogh Green kayışlar da sunacak, bunların her biri 59 yuan fiyata sahip olacak.

Mi Band 7 Pro pazartesi günü Çin’de resmi olarak, 399 yuan (yaklaşık 1000 TL) fiyat etiketi ile satışa çıktı. Akıllı saat benzeri donanım ve nispeten uygun fiyat etiketinin birleşimi göz önüne alındığında Mi Band 7 Pro, uygun fiyatlı ve verimli fitness takipçisi pazarında bazı ilerlemeler yapma potansiyeline sahiptir. Xiaomi, bilekliğin dünya çapında satışa çıkacağı tarih veya fiyatlandırma hakkında henüz belirli ayrıntılar sağlamadı, ancak bu bilgilerin yakında gelmesini bekliyoruz. Akıllı bilekliğin Türkiye’de de satışa çıkacağını tahmin ediyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER