Teknoloji

Metal gövdeli Galaxy Tab S2’ye ait yeni görseller sızdı

samsung-galaxy-tab-s2-130515-1

Samsung Galaxy Tab S2’ye ait yeni fotoğraflar sızmaya devam ediyor. Bu sefer de tabletin arka yüzünü ve kenarını çevreleyen çerçeveyi gösteren görüntüler ortaya çıktı.

Söz konusu tablet olunca Apple fanatikleri genellikle iPad Air 2’ye yöneliyor. Android fanatiklerinin elindeyse iPad Air 2 ayarında tabletin bulunduğunu söylemek güç. Sony’nin Xperia tabletlerinin biraz daha üst sınıf olduğunu söyleyebiliriz, ayrıca Samsung’un geçen yıl ilk kez çıkardığı Galaxy Tab S serisi tabletlerin de üst sınıf deneyim sunan Android tablet seçenekleri arasında başta geldiğini belirtmek gerekiyor. Galaxy Tab S belirli bir başarı elde etmiş olmalı ki, Samsung Galaxy Tab S2 için harekete geçti.

@OnLeaks Twitter hesabının yayınladığı Samsung Galaxy Tab S2 basın fotoğraflarında ürünün kenarlarını ve arkasını ilk kez bu kadar net şekilde görüyoruz. Fotoğraflar Samsung’un Galaxy S6’da olduğu gibi Galaxy Tab S2’de de parlak plastik gövdeden vazgeçip metal gövdeyi tercih edeceğini gösteriyor.

Görseller bu üst sınıf tabletin hücresel şebeke desteğine sahip olacağını gösteriyor, çünkü SIM kart ve microSD kart yuvaları yan yana yerleştirilmiş. Tabletin tam boyutlarını kestirmek zor, ancak S2’nin iPad Air 2’den daha ince olacağı, 2048 x 1536 çözünürlüklü 9.7 inç ekran barındıracağı söyleniyor.

Ayrıca Samsung Galaxy Tab S2’de Samsung’un sekiz çekirdekli Exynos işlemcisi, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 8 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera gibi başlıca teknik özellikler bulunacak.

Samsung’un yeni üst sınıf tabletinin haziran ayında tanıtılması ve daha sonra da dünya çapında piyasaya sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER