Ulaşım

2024 model Mercedes E Serisi TikTok, Zoom ve WebEx desteğiyle geliyor

mercedes e serisi

Sedan otomobiller artık eskiden olduğu kadar ilgi görmüyor. Pek çok otomobil üreticisi, sedan modellerini artık tarihin tozlu sayfalarında bırakmayı tercih ediyor. Ancak Mercedes E Serisi bu durum için bir istisna teşkil ediyor. En popüler lüks sedan modellerinden biri olan E Serisi, çağa uygun şekilde yenilenmeye devam ediyor.

2024 model E Serisi’nde kökten bir değişime gitmeyen Mercedes; otomobilin görünümünü biraz yenilerken, hibrit motor seçeneklerini potansiyel kullanıcıların karşısına çıkardı. Şirketin bir diğer hamlesi ise otomobile çeşitli ilginç teknolojik numaralar eklemek oldu.

Yeni E Serisi, Mercedes’in selfie kamerası bulunan ilk otomobili olma özelliğini taşıyor. Buna ek olarak; araç içi bilgi ve eğlence panelinden yerleşik olarak Zoom, WebEx ve TikTok desteği sunan ilk otomobil de yine 2024 model E Serisi oluyor. Gelişmiş sürüş asistanı da bu deneyimin eşlikçileri arasında yer alıyor. İnternet tarayıcısı Vivaldi de yeni E Serisi’nde kullanıcıları bekliyor.

mercedes e serisi

Yeni Mercedes E Serisi dijital anahtar desteği de sunuyor

Yeni Mercedes E Serisi, iPhone ve Apple Watch üzerinden dijital otomobil anahtarı desteği sunuyor. E Serisi’nin en yenilerini önümüzdeki sonbahardan itibaren Avrupa’da yollarda görmek mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER