Teknoloji

Meizu C9 mütevazı özellikleri uygun fiyat karşılığında sunuyor

meizu c9

Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, üst segmente göz kırpan ürünlerin yanında uygun fiyatlı başka seçenekler sunmaya da devam ediyor. Bu gruba son olarak Hindistan’da gözler önüne çıkan Meizu C9 eklendi. Çentiksiz, 5.45 inç büyüklüğünde 1400 x 720 piksel çözünürlüklü bir LCD ekran taşıyan akıllı telefon dört çekirdekli 1.3 GHz işlemcisi ve 2 GB RAM kapasitesiyle giriş segmentinde konumlanıyor. Akıllı telefonun 16 GB kapasiteli depolama alanı, microSD kart desteğiyle genişletilebiliyor.

Meizu C9’un hem arkasında hem önünde tek lensli bir kamera bulunuyor. f/2.2 diyafram genişliğine sahip 13 megapiksel arka kamerayı yine aynı diyafram genişliğine sahip 8 megapiksel ön kamera bulunuyor. Akıllı telefona enerjisini 3000 mAh kapasiteli pili veriyor. Bunun mütevazı bir işlemciye ve ekrana sahip olan Meizu C9’u uzun süre boyunca açık tutmaya rahatlıkla yeteceği söylenebilir.

Sadece siyah renk seçeneği bulunan telefon, kutusundan Android 8.0 Oreo yüklü olarak çıkacak. LTE ve çift SIM desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Meizu C9, Amazon Hindistan tarafından geçici bir süre için 4999 rupi (376 TL) karşılığında satılacak. Avantajlı dönemin ardından fiyat 5999 rupiye (451 TL) çıkacak. Akıllı telefonun Hindistan dışında satışa sunulması pek ihtimal dahilinde görünmüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER