ManşetlerSatın Alma Rehberi

MediaMarkt Babalar Günü indirimleri kapsamında sunulan fırsatlar [Video]

MediaMarkt Babalar Günü indirimleri kapsamında sunulan fırsatlar [Video]
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MediaMarkt Türkiye, bu sene en uzun geceye denk gelen Babalar Günü için babaların tam ihtiyacın göre fırsatlar hazırladı. MediaMarkt 21 Haziran tarihine kadar sürdüreceği kampanyası kapsamında televizyonlardan akıllı saatlere, oyun konsollarından erkek bakım kitlerine ve daha birçok kategoride babalara hediye seçeneği sunuyor.

Hayatımızda çok önemli bir yere sahip babalara Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt’tan çok özel bir kampanya geliyor. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de başlayan Babalar Günü kampanyası kapsamında “en uzun gece” 21 Haziran tarihine kadar farklı kategorilerden binlerce üründe indirimler gerçekleştirilecek.

Babalar ve çocuklarının birlikte vakit geçirecekleri hediyeler

MediaMarkt, babalar ve çocuklarına özel birlikte vakit geçirebilecekleri eğlenceli ürün alternatifleri sunuyor. 21 Haziran’a kadar sürecek indirimler çerçevesinde sadece babalar ve çocuklarının değil, tüm ailenin de birlikte film izleyebileceği veya oyun konsollarını bağlayabileceği televizyonlarda çeşitli indirimler uygulanıyor. Kampanya ile dev ekran Sony 55XF9005 55″ 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV’yi 7.999 TL yerine 7.499 TL’den, Microsoft Xbox One S 1TB Oyun Konsol + 2. Kol ise 4.999 TL yerine 3.199 TL’den satılıyor.

Mobil babalara özel hediyeler

MediaMarkt, teknolojiyle iç içe yaşayan fakat aynı zamanda sürekli “mobil” olan babalara da farklı hediye alternatifleri sunuyor. Lenovo Tab M10 FHD Plus /4 GB /64 GB /10.3″ Android tablet 1.699 TL’den, Samsung Tab A T290 B 8/2GB/32GB/1.95 GHZ tablet 999 TL’den satışa çıkıyor. Caselogic CA.WMBP115K Jaunt 15,6″ Uyumlu Laptop Sırt Çantası ise 219 TL yerine 179 TL’den satılıyor.

Klasik ve modern babalara zarif hediyeler

MediaMarkt Türkiye bu yıl en uzun geceye denk gelen Babalar Günü için tarzıyla klasik ama aynı zamanda modern babalara özel hediye seçenekleri sunuyor. Özellikle erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından saatler, hayatın her alanında olduğu gibi dijitalleşmeye başladı. Bu saatlerin en güzel alternatiflerinden SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 44mm Android Uyumlu Akıllı Saat Paslanmaz Çelik 2.349 TL’den satılacak. Ayrıca kişisel bakımından ödün vermeyen, günün her anında en iyi şekilde görünmek isteyen babalara özel Braun erkek bakım kitlerinde, Goldmaster, Remington ve Braun tıraş setlerinde de çok özel indirimler uygulanacak.

Müzik tutkunu babalara özel indirimli kulaklıklar

Müziği hayatın her alanına katan, müziksiz yapamayan babalar için JBL C100SI Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık 69 TL’den, JBL T460BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah 279 TL’den, URBANEARS Plattan 2 Bluetooth Kulaküstü Kulaklık 459 TL’den ve Sony WI.C310 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık 249 TL’den satılacak.

İLGİLİ HABERLER