Teknoloji

Lumia 650 şubat ayında piyasaya çıkabilir

Lumia 650
Görsel: Windows Central

Lumia 650’nin 1 Şubat tarihinde Microsoft tarafından duyurulması bekleniyor. Telefonun duyurulduktan kısa bir süre sonra en azından Avrupa’da satışa sunulacağı söyleniyor.

Winfuture sitesine göre, yeni Windows telefonu şubat başlarında Almanya’da, ülkenin en büyük mobil operatörlerinden biri olan O2 tarafından satışa sunulacak. O2’nin bu telefonu kontratsız olarak 219 avroluk (yaklaşık 726 TL) fiyat etiketiyle sunacağı tahmin ediliyor.

Lumia 650, Windows 10 Mobile yüklü olarak gelecek ve Microsoft’un dördüncü Windows 10 Mobile cihazı olacak. Akıllı telefonun kasasında kısmen metal kullanılması bekleniyor. Microsoft’un onu uygun fiyatlı iş telefonu olarak konumlandırmaya niyetli olduğu da söyleniyor. Telefonun tahmini teknik özelliklerine baktığımızda 5 inç, 720p ekran, dört çekirdekli Snapdragon 210 işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafızayı görüyoruz. Bunlar fazla etkileyici görünmüyor.

Telefonun daha sonra Türkiye piyasasına da giriş yapması bekleniyor. Ancak daha önce Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 650’nin Türkiye’ye giriş yapması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER