EğlenceManşetler

Netflix Marvel’in Luke Cage dizisi için ikinci sezon tanıtım filmini yayınladı – Video

Luke Cage 22 Haziran tarihinde 2. sezonuyla geri dönüyor. Netflix, yayınladığı 26 saniyelik tanıtım videosuyla bu önemli olayı duyurdu. Cage, izleyicilere yakılamadığını, patlatılamadığını veya parçalanamadığını izleyicilere hatırlatıyor.

Dizinin ilk sezonu 2016’da yayınlanmıştı. Jessica Jones‘un birinci sezonunda bir karakter olarak ilk kez görünen Cage, bu sefer Harlem’in sokaklarında kendisini savunan bir kahraman olarak sahne ışıklarının altına geçmişti.

En son gördüğümüzde, Luke Cage yerel bir kahraman hâline gelmişti. Tanıtım videosunun açıklama kısmında, çok görünür olmanın sadece topluluğu korumaya olan ihtiyacını artırdığını ve kimi kurtarıp kimi kurtaramayacağının sınırlarını bulmaya yardımcı olduğunu söylüyor. Ayrıca yeni ve zorlu bir düşmanın yükselişiyle birlikte, Luke bir kahramanı bir asiden ayıran ince çizgiyle yüzleşmek zorunda da kalıyor.

Luke Cage karakteri daha önce geçen ağustos ayında Netflix’e gelen The Defenders adlı; Jessica Jones, Luke Cage, Daredevil ve Iron Fist çapraz mini dizilerinde görülmüştü. Jessica Jones‘un ikinci sezonu, Netflix’in Marvel serisi içinde, mini dizilerden sonra gösterimi yapılacak ilk devam niteliğinde dizi olacak ve 8 Mart’ta gösterime girecek. Iron Fist‘in de ikinci sezonu gelecek, ancak ne zaman yayına gireceği henüz açıklanmadı. Daredevil‘ın üçüncü sezonunun da bu yılın sonlarına doğru gelmesi bekleniyor. Bir başka yan dizi olan The Punisher‘ın da ikinci sezonu gelecek. Anlayacağınız Netflix’in Marvel serisi yakın gelecekte sürecek. Ne var ki, ortak dizi olan The Defenders‘ın geleceği belli değil.

İLGİLİ HABERLER