Eğlence

Love Death and Robots’un yeni sezonunun yayın tarihi belli oldu

netflix love death and robots

Netflix, animasyon antolojisi Love Death and Robots dizisinin üçüncü sezon bölümlerinin yayın tarihini açıkladı. Dizinin yeni sezon bölümleri 20 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak. Netflix’in mayıs ayındaki dikkat çekici içeriklerinden sadece biri olan dizinin yeni sezon fragmanı da paylaşıldı.

Yeni sezon fragmanında da yetişkinlere yönelik temaların yoğunluğu dikkat çekiyor. Buna ek olarak, daha önceki sezonlarda olduğu gibi, birbirinden farklı animasyon temalarının da izleyicileri beklediği anlaşılıyor.

Dizinin yapımcılığını Netflix’le dört yıllık özel bir anlaşma imzalayan Tim Miller ve David Fincher üstleniyor. Fragmanda Netflix’in The Crown, The Queen’s Gambit gibi içeriklerini de görmek mümkün oluyor. Yapımcıları, Love Death and Robots’u bu içeriklerin karşıtı ve Netflix’in “problem çocuğu” olarak gösteriyor.

Netflix, Love Death and Robots dizisinin üçüncü sezonunda kaç bölümün bulunacağı konusunda bilgi vermedi. İlk sezonda 18 olan bölüm sayısı ikinci sezonda 8’e inmişti. Buna ek olarak, ikinci sezonda ilk sezona kıyasla cinsellik ve vahşet dozunun azalması da notlandırma platformlarında dizinin puanının düşmesine sebep olmuştu. Yeni sezonun izleyicilerde nasıl yankı bulacağını görmek için beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER