Teknoloji

Logitech G303 kablosuz oyun faresi tanıtıldı

Logitech, G303 adını taşıyan yeni kablosuz oyun faresini duyurdu. G303, Logitech’in yıllar önce çıkardığı G303 Daedalus’un kablosuz versiyonu olmanın ötesinde bir profil çiziyor. Profesyonel oyuncu Michael “Shroud” Grzesiek’ten gelen geri bildirimlerle tasarlanan farenin şarjı da USB-C girişi üzerinden yapılıyor.

Logitech’ten yapılan açıklamada, farenin tasarımında Shroud’un parmak tutuş pozisyonlarını gösteren işaretlerin bulunduğuna dikkat çekildi. Buna ek olarak, yarı saydam yan panellerin de Shroud’un görmek istediği teknoloji için bir pencere niteliği taşıdığı ifade edildi.

Logitech’ten yapılan açıklamada, kenar tuşlarının konumunun değiştirildiği ve farenin içinde de anahtarın farklı bir yere taşındığı belirtildi. RGB aydınlatmanın olmaması, G303’ün kablosuz versiyonunu kablolu versiyondan ayıran en önemli farklardan biri olarak göze çarpıyor.

logitech g303Kablosuz G303 tartıda 75 gram çekiyor. Logitech’ten verilen bilgiye göre, G303 tek şarjla 145 saat boyunca çalışabiliyor. Farenin kutusundan USB-C’den USB-A’ya şarj kablosu da çıkıyor. Kablosuz Logitech G303, yurt dışında 129.99 dolar karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER