Teknoloji

Logitech Comfort Lapdesk dizüstü bilgisayarınızla rahat çalışmanızı sağlayacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dizüstü bilgisayarınızı evinizin her yerinde kullanabilirsiniz, ancak mobilite kazanmak rahatınızdan biraz ödün vermenizi gerektirebilir. Logitech, evin her ortamında dizüstü bilgisayarınızla rahat çalışmanız için bir ürün tasarlamış. “Logitech Comfort Lapdesk for Notebooks” adlı bu ürün dizüstü bilgisayarınızı rahat kullanabilmenizi için size sabit bir taban sunacak.

Comfort Lapdesk sayesinde koltukta otururken, yatakta uzanırken, ya da salonda yere uzanmış çalışırken size rahat bir ortam sağlayacak, ayrıca dizüstü bilgisayarın çalışırken açığa çıkardığı ısıdan da vücudunuzu koruyacak. Comfort Lapdesk ile ilgili basın bültenini yazının devamında bulabilirsiniz.

Galeri: Logitech Comfort Lapdesk

Logitech Comfort Lapdesk ile notebook her yerde!

Logitech Lapdesk, notebook’unuzu koltukta, yatakta, masada yani istediğiniz her yerde konforlu bir şekilde kullanmanızı sağlıyor.

Laptop bilgisayarınızı evinizin her yerinde kullanabilirsiniz, ancak mobilite kazanmak için rahatınızdan ödün vermek zorundasınız. Logitech “konfor” sorununa çözüm getirmek için notebook aksesuarları yelpazesine yeni bir ürün ekledi ve Logitech Comfort Lapdesk for Notebooks’u piyasaya sundu. Comfort Lapdesk, laptop’ınızı rahat kullanmanızı sağlayan sabit bir taban sunuyor. Böylece ürün koltuğuzda otururken, yatağınızda dinlenirken ya da salonunuzda yere uzanmış çalışırken laptop’unuzun neden olduğu ısıdan korunmanıza yardımcı oluyor.

Logitech’in hazırladığı araştırmaya göre, evinde laptop kullananların neredeyse %60’ı Web’de gezinirken, e-mail yazarken ya da chat’leşirken aileleriyle birlikte zaman geçirebilmek için laptop bilgisayarını koltukta kullanmayı tercih ediyor. Ayrıca, araştırmaya göre, laptop kullanıcılarının %36’sı laptop bilgisayarlarını yatakta, %16’sı ise koltukta ya da yerde kullanıyor. Ancak laptop kullanıcılarının neredeyse %50’si laptop bilgisayarın çıkardığı ısıdan ve %41’i de bilgisayarlarını kullanırken yaşadıkları pozisyon sorunundan şikayet ediyor. Bazı insanlar, laptop bilgisayarlarının neden olduğu ısıyı engellemek için yastık ya da kitap kullanıyor, ancak bu çözümler ısının daha da artmasına neden oluyor.

Geçici çözümler ve diğer lapdesk’lerin aksine, Comfort Lapdesk dört katmanlı ısı engelleyici tasarıma sahip. Comfort Lapdesk’in alt tabakasında yer alan hava geçirmeyen kumaş (sadece atletik ekipmanlarda bulunuyor) ile lapdesk’in tabanı ve üst kısmı arasındaki hava akışkan bölme laptop’dan çıkan ısıyı en aza indiriyor. Comfort Lapdesk ayrıca vücuda tamamen değecek şekilde uzanan bir zemin yerine, bacaklarla dört noktadan temas ederek hava akışını arttıran kavisli bir tabana da sahip.

Konforlu bir laptop kullanımı, dengeli bir zemin ve bilgisayarı desteklemek için bacakları birbirine bağlamak yerine yastıklı taban, kullanıcıların bacaklarının rahatlatmasına imkan veriyor. Bunun yanı sıra lapdesk’in üzerindeki yüzey bilgisayarın kaymasını da engelliyor. Ürün 12 derece açılı yükseltici oturma pozisyonunda kullanıldığında notebook bilgisayarını boyun ve bacak konforunu destekleyen bir duruşa getiriyor.

Bilgisayarla işiniz bittiğinde, lapdesk’i ince aerodinamik profili sayesinde bir kanepe ya da yatağın altına ya da koltuğun yanına rahatlıkla yerleştirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER