Teknoloji

Logitech’ten akıllı telefon, tablet ve PC ile uyumlu Bluetooth klavye

Logitech-Bluetooth-Multi-Device-Keyboard-K480-030914

Logitech farklı cihaz türlerini kullananlar için hazırladığı Bluetooth klavyesini görücüye çıkardı. Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 adını taşıyan klavyeye aynı anda üç farklı cihaz bağlanabiliyor. Cihazlar arasında geçiş ise tek bir tuş üzerinden yapılabiliyor. Bu klavye sayesinde kullanıcılar akıllı telefonlarına gelen WhatsApp mesajlarını hızlıca cevapladıktan sonra, tek bir dokunuşla tabletlerine geçiş yapıp gelen e-postalarını cevaplayabilecek.

Cihazlar arasında kolay geçiş yapmayı sağlayan tuşu Logitech Easy-Switch olarak adlandırılıyor. Şirket Easy-Switch yaklaşımını daha önce birden fazla bilgisayarı destekleyen masaüstü klavyelerinde de kullanmıştı. Ancak Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480’de akıllı telefon ve tabletlerin yerleştirilmesi için bir yuva da bulunuyor.

Logitech’in bilgisayar aksesuarlarından sorumlu küresel başkan yardımcısı Charlotte Johns, yazı yazma ihtiyaçlarının değiştiğini ve kullanıcıların birden fazla ekran üzerinde çalıştığını, farklı işletim sistemleriyle haşır neşir olduğunu dile getirdi. Johns Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480’in platform ve cihaz farkı gözetmeden insanların rahat ve hızlı biçimde çalışmasını ve iletişim kurmasını sağlayacağını sözlerine ekledi. Eylül ayı içinde ABD ve Avrupa’da satışa sunulacak olan Bluetooth Multi-Device Keyboard K480’in ABD’deki fiyat etiketinde 49.99 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER