Eğlence

Logan Paul: Çektiğim videoyla intiharın acımasız gerçeklerini göstermek istedim

logan paulLogan Paul, 2017’nin sonunda yayınladığı ve ölü bir kişinin göründüğü tepki çeken videosu için özür turlarına devam ediyor. ABC News’te yayınlanan “Good Morning America” isimli sabah programına katılan Paul, Japonya’daki Aokigahara ormanında çektiği videoyu yayınlarken amacının “insanları sarsmak ve intiharın acımasız gerçeklerini göstermek” olduğunu iddia etti.

Paul’ün daha sonra YouTube’dan kaldırdığı video büyük tepki çekmişti. Ünlü YouTuber, söz konusu videonun başında arkadaşlarıyla birlikte “eğlenceli bir video çekmek” amacıyla ormana geldiğini belirtmişti. Paul ve arkadaşları, ormana girdikten kısa bir süre sonra kendisini ağaca asmış bir kişinin cesediyle karşılaşmıştı. Gülmesini bastırmakta zorlanan ve komik olmaya çalışan Paul’ün hâl ve tavırları, videoya yönelik tepkinin artmasına neden olmuştu.

Paul, videoyu yayınlamasından bu yana insanlardan kendisinin intihar etmesini isteyen yorumlar aldığını belirtti. “Milyonlarca insan benden nefret ettiklerini ve bir ateşe atlayıp ölmemi istediklerini söylediler” diyen YouTube yıldızı, bunun korkunç bir şey olduğunu belirtti. Yine de, Paul kendisine gösterilen tepkinin büyük kısmının yerinde olduğunu kabul etti. YouTube ile gerçekleştirdiği projeleri sonlandırılan Paul, Google’ın Preferred isimli reklam programından çıkarılmıştı. Popüler YouTuber, Google’ın bir tavır sergilemesinin gerektiğinin farkında olduğunu belirtti.

Logan Paul: İnsanları güldürmek beni mutlu ediyor

Logan Paul, Google’ın kararına katılmasa da, kararın neden alındığını anlayabildiğini belirtti. Parayı düşünmemeyi çalıştığını ve kendisini paranın mutlu etmediğini söyleyen Paul, insanları güldürmenin kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERLER