Teknoloji

Livestream kullanıcılarına şifrelerini değiştirmelerini tavsiye etti

livestream

İnternet üzerinden canlı yayın yapma imkanı sağlayan platformlardan biri olan Livestream, kullanıcılarını veri tabanına girilmiş olabileceği konusunda uyardı. Servis, kullanıcılarına kendi güvenlikleri adına şifrelerini değiştirmeleri tavsiyesinde de bulundu.

Livestream incelemelerini sürdürüyor

Canlı yayın platformu talebini kullanıcılarına e-posta yoluyla iletirken, söz konusu e-postayı almamış kullanıcıların bile şifre değişikliği yapmalarında fayda olduğu ifade edildi. Yapılan açıklamada, olası açığa dair incelemelerin devam ettiği de belirtildi.

Platform tarafından kullanıcılara gönderilen e-postada, şifre sıfırlama sayfasına yönlendirme yapan bir bağlantı da bulunuyor. Potansiyel sızıntıya dair detaylar henüz sınırlı olsa da, gerçekleştirilen incelemenin tamamlanmasıyla birlikte konuya ilişkin daha fazla bilginin gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Bir dönem internet üzerinden canlı yayın konusunda akıllara gelen ilk seçeneklerden biri olan platform, Periscope gibi servislerin gölgesinde kalsa da halen hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesini barındırıyor.

İLGİLİ HABERLER