Teknoloji

LG Xboom RP4 taşınabilir hoparlör parti keyfini artıracak

lg xboom rp4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG parti keyfini gittikleri her yere rahatlıkla taşımak isteyenler için özel bir parti hoparlörü serisine sahip. LG Xboom RP4 360 hoparlör de bu serinin en son üyesi oluyor. Bu yeni hoparlör hâlâ “parti” diyen bir tasarıma sahiptir, ancak biraz daha elegan durduğunu söylemek gerekiyor.

Bu taşınabilir 360 derece hoparlör, iki şarj arasında 10 saate kadar dayanan 29 Wh pile sahiptir. Hoparlör, duvara takıldığında 5,25 inçlik woofer’ına ve 2 inçlik horn tweeter’ına 120W’a kadar güç sağlayabilir. Ayrıca Bluetooth, USB veya Aux-in kaynakları üzerinden ses girişlerini kabul eder. Entegre ışığın ortam, doğa ve parti ön ayarları var ve yardımcı uygulamada daha fazla özelleştirme imkanı bulunuyor. Bej, bordo, siyah veya yeşil kumaş kaplama seçeneklerinde mevcuttur.

lg xboom rp4

Doğal olarak, müzik parçalarının karıştırılmasına ve scratch yapılmasına izin veren bir “DJ Efekti” özelliğine sahiptir.

Yeni Xboom RP4, bu ay içinde 399,99 dolar yurt dışı fiyatıyla ABD de dahil olmak üzere “önde gelen ülke pazarlarında satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER