Teknoloji

Yağmur damlası tasarımlı kamera sistemine sahip LG Velvet Türkiye’de

lg velvet türkiye

LG’nin geçtiğimiz mayıs ayında duyurduğu orta-üst segment Android telefon LG Velvet, Türkiye’de satışa sunuldu. LG tarafından şıklığın simgesi olarak nitelendirilen Velvet bugün Turkcell ve Vodafone mağazalarında müşterilere sunuluyor.

Bu arada 31 Ekim’e kadar LG Velvet satın alan tüketiciler, yanında bir de sınırlı sayıdaki LG XBOOMGo PL2 Bluetooth Speaker’a, kılıf ve kırılmaz camdan oluşan Aksesuar Paketine sahip olacaklar.

LG Velvet, yeni 3D Kavisli Tasarım dilinin bir telefona uygulanması olarak kabul ediliyor. LG Velvet’in bir yağmur damlasını çağrıştıran “Raindrop” kamerası gibi doğadan esinlenerek oluşturulan tasarım dili, telefonun elde tutulmasını da rahat hale getiriyor.

LG Velvet, 48MP ana kameranın başta geldiği bir kamera sistemine sahip. Ana kamerasından, diğer yüksek kaliteli lenslerinden ve benzersiz kamera yazılımından maksimum fayda sağlayan LG Creator’s Kit adı verilen bir dizi gelişmiş görüntüleme çözümü de sunan LG Velvet, Timelapse Kontrolü özelliği ile, kullanıcıların videolarının hızını diledikleri gibi ayarlamasını da sağlıyor. ASMR Kayıt özelliği ile, en ince sesleri dahi yakalamak için iki yüksek hassasiyetli mikrofon kullanan LG Velvet, 3D AR Sticker ve 3D Fotoğraf Efekti kullanıcılara yeni bir deneyim sunuyor. Ses konusunda da iddialı olduğu belirtilen LG Velvet, LG 3D Ses Motoru tarafından geliştirilen stereo hoparlörleriyle de gerçekçi ve ayrıntılı bir ses sunuyor.

7,9 milimetre kalınlığındaki Android telefon, 20.5:9 görüntü oranına sahip, 6,8 inç P-OLED Sinematik FullVision ekrana sahip olan LG Velvet, 2018 yılının üst sınıf akıllı telefonlarında gördüğümüz Snapdragon 845 işlemciyle geliyor. Halbuki 5G destekli bu telefon yurt dışında Snapdragon 765 işlemciyle satılıyordu.

LG Velvet için 7499 TL’lik fiyat belirlendi.

İLGİLİ HABERLER