Manşetler

LG V30’un yeni ahududu kırmızısı renk seçeneği çok çekici görünüyor

LG V30 henüz Türkiye’ye resmi olarak gelmedi. Ancak yurt dışında birkaç aydır satışta ve hatta LG bu telefon için yeni bir renk seçeneği ekliyor. Başlangıçta siyah, mavi, gümüş ve lavanta renklerle sunulmuş olan bu telefon şimdi de “ahududu kırmızısı” renkle geliyor. Bu rengin, Samsung Galaxy S8’in roze pembe rengine göre daha koyu, kırmızı ile pembe arasında bir tonda olduğu görülüyor.

LG V30, neredeyse sıfır çerçeveli ekrana sahip olan, güçlü ve çekici bir telefon olma özelliğini taşıyor. Aynı zamanda etkileyici bir ses deneyimi sunduğu belirtiliyor. İncelemeler kamerasının düşük ışıkta daha iyi performans sergileyebileceğini, pil performansının da orta seviyede olduğunu dile getiriyor.

Ahududu kırmızı renk seçeneği diğerlerinden çok farklı olmayacak. Ancak LG bu göz alıcı renkle tüketicilerin, özellikle de kadınların ilgisini çekmeyi hedefliyor olmalı. Bu telefon öncelikle LG’nin ana vatanı Güney Kore’de, CES’ten hemen sonra satışa çıkacak. Daha sonra Avrupa ve Asya’nın önde gelen pazarlarında çıkacağı belirtiliyor.

LG V30 henüz Türkiye’ye gelmediği için, yeni rengin ülkemize gelip gelmeyeceği hakkında bir yorum yapmak şu an için mümkün görünmüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER