Manşetler

LG V20 V10’dakinden daha düşük çözünürlüklü ekrana sahip olabilir

lg v20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg v20LG V20 duyuruldu, ancak ne zaman çıkacağını henüz bilmiyoruz. Bilinen tek bir şey var ki, o da bu telefonun geçen yılın LG V10 modelinin takipçisi olacağı. Çok fazla detay paylaşılmadığı için, şu anda sızıntı ve dedikodulara bağlı olarak hareket etmemiz gerekiyor. Yine de, LG V20’nin resmi lansmanından önce birçok mantıklı bilgi açığa çıkacaktır diye düşünüyoruz. Şu an için bu telefonun ilk V telefonuna göre daha düşük kaliteli bir ekrana sahip olacağı şeklinde bilgiler ortalıkta dolaşıyor. Belki LG, 2K ekranın çok da gerekli olmayacağını düşünmüştür.

LG V20, Güney Koreli şirketin bu yılki ikinci amiral gemisi telefonu olacak. Qualcomm Snapdragon 820, ya da eğer resmi çıkışa yetişirse Snapdragon 821 ile çıkması bekleniyor. Dedikoduya göre telefonun 32 GB ve 64 GB kapasiteli versiyonları olacak, microSD kart yuvası da 256 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyecek. RAM boyutu da bilinmiyor, ancak 3 GB veya 4 GB RAM görebiliriz. Kamera için de telefonun, 20 megapiksel arka ve 8 megapiksel çözünürlüklü ön kamera barındıracağı söyleniyor.

Ekran boyutunun ve çözünürlüğünün değişeceğine dair bilgi kesin değil, ancak LG’nin bu telefonun daha uygun fiyatlı olması için çeşitli ayarlamalar yapmak istemesini anlayışla karşılayabiliriz. LG V20’nin de çift ön kamera ve Always On ekran gibi özellikler barındırıp barındırmayacağını da bilmiyoruz. Anca ikinci özellik bulunabilir, çünkü bu özellik geçen yıl çıkan V serisini farklılaştıran özelliklerden bir tanesiydi. Aslında daha sonra LG G5’te de gördük ve ayırt ediciliği kalmadı, ancak bu durum V20’de yer almasına bir engel sayılmaz.

Şu an için emin olduğumuz şeylerden bir tanesi de LG V20’nin Android 7.0 Nougat ile çalışacak olması. Bu açıdan hem LG için ilk olacak hem de Nexus markası taşımayan Android cihazları için de ilk olacak gibi gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER