Teknoloji

LG UltraGear monitörleriyle oyunculara hızlı yenileme oranları vadediyor

lg ultragearLG UltraGear serisi altına yerleştirdiği iki yeni oyun monitörünü IFA 2018’de tanıttı. IPS panele sahip 34 inçlik monitörlerin her ikisi de 3440 x 1440 piksel çözünürlük ve 21:9 görüntü oranı sunuyor.

LG’nin yeni monitörleri üst segment oyun ekipmanları pazarı içinde standart olarak nitelenebilecek bir profil çiziyor. Alienware ve Acer’ın oyun monitörleriyle aynı çizgide duran UltraGear serisi, LG’nin kendi portföyü içinde ise bir sıçrama niteliği taşıyor. Yeni monitörler hem Nvidia hem de AMD’nin GPU teknolojilerini destekliyor.

LG UltraGear serisinin üyeleri 34GK950G ve 34GK950F isimlerini taşıyor. İki monitör arasında büyük bir fark bulunmazken, en önemli fark olarak 34GK950G modelinde Nvidia G-Sync desteğinin olması ve yenileme hızının daha düşük (120 Hz) olması öne çıkıyor. Radeon FreeSync 2’li 34GK950F ise 144 Hz yenileme oranı sunuyor. G-Sync destekli modelde LG’nin Sphere Lightning adını taşıyan ışıklandırma sistemi de mevcut.

LG UltraGear serisinin her iki üyesi de ekranı bordürsüz bir çerçeve sarıyor. 1900R kavisli ekranın parlaması da engelleniyor. Bir DisplayPort 1.2, bir HDMI 1.4, iki USB 3.0 bir DC güç konvektörü ve 3.5 mm. kulaklık jakı monitörlerdeki girişler arasında bulunuyor. Monitörlerin fiyatları ve çıkış tarihleri konusunda ise şu an için bilgi verilmedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER