Manşetler

LG Nexus 5 (2015) videosu yeni nesil tasarımı işaret ediyor

İnternete düşen yeni bir video, yeni Nexus 5’in tasarımına dair bir ön izlenim edinmeyi sağlıyor. LG tarafından üretilmesi beklenen 2015 model Nexus 5’e dair dedikodular son dönemde ivme kazanırken, bu cihaza Huawei tarafından üretilecek bir Nexus cihazın daha eşlik etmesi öngörülüyor.

Söz konusu videonun Uswitch ve OnLeaks tarafından hazırlanmış bir taslak çalışma olduğunu belirtmek gerekiyor. Video resmi olmasa da, aksesuar üreticilerine gönderilen şemalar doğrultusunda hazırlandığının altı çiziliyor.

Hazırlanan videoda yeni LG Nexus 5’te metal çerçeveye plastik bir arka panelin eşlik ettiği görülüyor. OnLeaks’in sızıntılar konusundaki düzgün sicili nedeniyle hazırlanan taslak çalışmaya oldukça ciddi yaklaşılıyor. Nihai sonucun ise ekim ayında görülmesi bekleniyor.

2015 model LG Nexus 5’in ön yüzüne yerleştirilmiş çift hoparlör ve arka panelde kameranın yanına yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcıyla gelmesi öngörülüyor. Cihazın USB Type-C girişiyle geleceğine dair dedikodular da taslağın hazırlığında etkili olmuş. Ancak Android M’in özellikleri göz önüne alınınca parmak izi tarayıcısı ve USB Type-C girişinin yeni LG Nexus 5’te bulunmasının oldukça doğal olduğunu belirtmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER