Teknoloji

LG Music Flow serisine yeni ses çubukları ve X-Boom hoparlörler eklendi

LG Music Flow SH-8

LG son zamanlarda adından daha çok akıllı telefon, televizyonları ve ev eşyalarıyla söz ettirse de, Güney Koreli üreticinin ses ürünleri pazarında da iddialı olduğunu göz ardı etmemek gerekiyor. Şirket, önümüzdeki ay başlayacak CES 2016’da Music Flow serisinin yeni üyelerini görücüye çıkaracak. LG Music Flow’un CES 2016 kadrosunda kablosuz oynatma desteği bulunan üç ses çubuğu ve partide yüksek sesli müzik isteyenler için X-Boom hoparlörler bulunuyor.

Ses çubukları, özellikle kablosuz olanlar, son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Evin dekorasyonuna rahatlıkla uyum sağlayan söz konusu aksesuarlar, hem televizyonların yerleşik hoparlörlerine kıyasla çok daha yüksek ve kaliteli bir ses sağlıyor hem de kullanıcıların akıllı cihazlarındaki müzikleri rahatça dinlemelerini mümkün kılıyor. LG Music Flow serisinin üç yeni ses çubuğundan ikisinde ekstra bas için kablosuz derin bas hoparlörü bulunuyor. SH8 ve SH7’ye eşlik eden SH6’da ise derin bas hoparlörü bulunmasa da, altı bağımsız hoparlör sürücü birimi ve hava kanalı yapısıyla derin tonları duymak mümkün oluyor.

Yeni X-Boom hoparlörleri ise bir “canavar” şeklinde tanımlamak abartı olmayacaktır. Tek olarak satılan OM7560 ve OM5560 bile tüm evi müzikle inletmeye yeterli olacak gibi gözükürken, daha fazla kontrol peşinde olanlara da CM9960 sunuluyor.

LG Music Flow X-Boom

LG, kablosuz bağlantı yoluyla mobil cihazlardan ses çubuklarına rahatlıkla müzik gönderebiliyor. Şirketin yeni hoparlörleri Bluetooth, Google Cast ve Auto Music Play desteği sunarken, akıllı telefonlardaki neredeyse tüm içeriklerin sesini oynatabiliyor.

LG Music Flow serisinin yeni üyelerine dair detayların tamamını öğrenmek içinse CES 2016’nın başlamasını beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER