Teknoloji

LG yeni kablosuz hoparlörleri Music Flow P5 ve SoundPop 360’ı duyurdu

lg-soundpop-360-music-flow-p5-190815

Mobil Dünya Kongresi ve IFA gibi etkinliklerde görücüye çıkaracağı ürünleri genellikle bu etkinliklerden önce duyuran LG, geleneğini IFA 2015 öncesinde de sürdürüyor. Şirket, önümüzdeki ayın ilk günlerinde gerçekleştirilecek IFA 2015’te sergileyeceği yeni kablosuz hoparlörleri Music Flow P5 ve SoundPop 360’ı tanıttı.

LG Music Flow P5 tasarım itibarıyla sıradan bir hoparlör gibi gözükse de, bu görünüşe aldanmamak gerekiyor. LG Music Flow P5, tam şarjla 15 saat boyunca kesintisiz müzik keyfi sunabiliyor. Auto Music Play özelliği sayesinde LG Music Flow P5, menziline bir kaynak girdiğinde otomatik olarak müzik yayınına başlıyor.

lg-music-flow-p5-190815
LG Music Flow P5

LG’nin bir diğer yeni hoparlörü SoundPop 360 ise silindirik tasarımıyla kahve koyulan termosları hatırlatıyor. Güney Koreli şirketin söz konusu tasarımı bilinçli olarak tercih ettiği ve kullanıcılarının modern hayat tarzlarına uyum sağlamaya çalıştığı belirtildi. Tasarımı sayesinde her yöne aynı şiddette ses gönderebilecek olan LG SoundPop 360’ın pil ömrü 20 saati buluyor.

lg-soundpop-360-190815
LG SoundPop 360

Tasarımları dışında LG Music Flow P5 ve SoundPop 360 aynı özellikleri paylaşıyor. Dual Play özelliği sayesinde bir kaynak iki farklı hoparlöre bağlanıp stereo ses deneyimi sağlayabiliyor. Multi Point özelliğiyse birden çok kişinin aynı hoparlöre bağlanmasını mümkün kılıyor. SoundSync ise hoparlörlerin Bluetooth özellikli televizyonlarla eşleşmesinin önünü açıyor.

Fiyatları henüz açıklanmayan LG Music Flow P5 ve SoundPop 360, eylül ayının ilk günlerinde IFA 2015’te boy gösterecek. Hoparlörlerin piyasaya çıkış tarihleriyse henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER