Teknoloji

LG Music Flow hoparlörleri Google Cast desteği kazanıyor

lg-music-flow-150415-2

Google bu yılın hemen başında Google Cast platformunu ses yayınını da destekleyecek bir standart hâline getirmişti. LG de Music Flow hoparlörleriyle Google’ın bu girişimini destekliyor.

Music Flow serisi içinde yedi farklı hoparlör bulunuyor ve bunların yurt dışı satış fiyatları 179 ila 999 dolar arasında değişiyor. Her bir model dahili Google Cast desteği de barındırıyor. Bu, mobil cihazınızda veya bilgisayarınızda bulunan Google Cast destekli herhangi bir uygulamadan bu hoparlörlere anında ses yayını yapabileceğiniz anlamına geliyor. LG’nin yeni hoparlörleri Bluetooth ve Spotify Connect standartlarını da destekliyor.

lg-music-flow-150415-1

LG Music Flow serisi şirketin ilk pilli modeli olan H4 Portable Taşınabilir Wi-Fi Hoparlörünü, H7, H5, H3 Wi-Fi Hoparlörleri ve HS9, HS7, HS6 Wi-Fi SoundBar modellerini içeriyor. Google Cast bu ay itibarıyla bütün bu hoparlörlerde bulunacak. Ancak H4 Portable modeline Google Cast desteği mayıs ayında eklenecek.

LG Music Flow hoparlörlere veya sound bar modellerine sahip olan mevcut kullanıcılar, bu özellik sunulduğunda ürünlerini kablosuz bağlantı üzerinden güncelleyebilecekler. Her bir hoparlör modeli LG’nin mobil cihazlara özel Music Flow uygulaması üzerinden de kontrol edilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER