Manşetler

LG Lifeband Touch Ön İnceleme

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG’nin geçen ay CES’te duyurusunu yaptığı akıllı bilekliği Lifeband Touch’ı İstanbul’da düzenlenen InnoFest 2014 etkinliğinde deneyimleme fırsatı elde ettik.

lg-lifeband-touch-on-inceleme-00005

Sert plastikten yapılmış bir gövdeye sahip olan LG Lifeband Touch’ın da tıpkı Nike FuelBand’de olduğu gibi farklı büyüklükleri bulunuyor, böylelikle farklı bilek çaplarına sahip kullanıcıların Lifeband Touch’ı rahatlıkla kullanmaları mümkün oluyor. Gayet sıkı görünen ve takarken hafif de olsa zorlandığımız LG Lifeband Touch’ın bilekten kolay kolay kaymadığını söylemek gerekiyor. Bu da spor yaparken veya hareket ederken bilekliğin yerinden kolay hareket etmeyeceğini ve size rahatsızlık vermeyeceğini gösteriyor.

Lifeband Touch’ın üstünde yer alan OLED dokunmatik ekran üzerinde atılan adım sayısı, yakılan kalori miktarı, gidilen mesafe gibi çeşitli bilgiler gösteriliyor. Bunlar arasında geçişi ekran üstünde parmağı sürükleyerek sağlamak mümkün oluyor. Bilgi görüntüleme işlemi ekranın hemen yanında yer alan tuş sayesinde gerçekleştirilirken, bu tuşun etrafındaki renkli halka da sizin nabız hızınıza göre yanıp sönüyor. Bu da yalın tasarıma sahip saatin biraz daha hoş görünmesini sağlıyor.

Bu arada Lifeband Touch’ı iPhone veya Android telefonla eşlemek, bildirimleri bu bileklik üzerinden de almak mümkün oluyor.

LG Lifeband Touch ilkbaharda buralarda piyasaya çıkmış olacak. Türkiye’de giyilebilir ürünlere yavaş yavaş talep oluşmaya başlıyor, üstelik pazarda da çok fazla oyuncu yok. LG Lifeband Touch’ın önünde iyi bir fırsatın olduğu söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER