Teknoloji

LG K11 Prime Türkiye’de, sadece Vatan Bilgisayar’da

lg k11 prime

LG’nin 2018’in sonlarına doğru duyurduğu giriş segment akıllı telefon LG K11 Prime, Türkiye’de sadece Vatan Bilgisayar’da satışa sunuldu.

Türkiye’de sadece Vatan Bilgisayar mağazalarında 1499 TL’lik tavsiye edilen fiyatıyla satışa sunulan LG K11 Prime, akıllı telefon deneyimini makul fiyattan yakalama fırsatı sunuyor.

LG K11 Prime, teknik özellikler bakımından K11 modeliyle hemen hemen aynı unsurları barındırıyor. 5.3 inç 720p ekran, MediaTek MT6750 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 3000 mAh kapasiteli pil başlıca özellikleri arasında yer alıyor. Arkada 13 megapiksel, önde de 8 megapiksel kamera yer alıyor. Kamera sistemi coğrafi etiketleme, dokunmatik odaklama, yüz algılama gibi özelliklerle sosyal medyada paylaşacağınız fotoğraflar için elverişli koşulları sağlıyor. LG’nin belirttiğine göre, Düşük ışıkta daha iyi fotoğraf çekimi için yüksek hızlı otomatik odaklama ve görüntü bozulmasını en aza indirme özellikleri ile kendi sınıfındaki telefonlardan farklılaşıyor.

DTS: Surround ses X destekli telefonun Flaş Uyarısı özelliği sayesinde telefonun flaşı, gelen aramalar için zil sesiyle birlikte yanıp sönüyor, bu da kullanıcıların telefon sessizdeyken bile önemli çağrıları kaçırmamasını sağlıyor. Ayrıca, müzik dinlemekten hoşlananlar için geliştirilen Flaş Işığı, dinlenen müziğin ritmiyle eşleşerek kullanıcılara farklı bir deneyim yaşatıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER