Teknoloji

LG G5 sızıntısı sihirli yuvaya takılmış modüler aksesuarı gösteriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg g5 sihirli yuva

MWC 2016 öncesindeki son haftasonu yaklaşıyor. Her ne kadar Mobil Dünya Kongresi kapılarını 22 Şubat Pazartesi günü açacak olsa da, haftasonunda büyük şirketlerin çeşitli etkinlikleri olacak. Samsung Unpacked etkinliğinde Galaxy S7 ve S7 edge telefonlarını tanıtacakken, LG de pazar günü öğleden sonra gerçekleştireceği etkinlikte beklenen akıllı telefonu LG G5’e resmiyet kazandıracak.

Dün Dubai taraflarından gelen ve LG G5’e ait olduğu iddia edilen bazı fotoğrafları görmüştük. Ancak her ne kadar ikinci ekran ve arkada çift kamera gibi dedikodusu yapılan unsurların gerçek olduğunu işaret etse de, bunların amiral gemisi telefona ait olduğuna tam olarak emin olamamıştık. Onun hemen ardından ise LG G5’in alt tarafında yer alacağı söylenen Sihirli Yuva ile ilgili bir sızıntı geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G5?ten önce Quick Cover kılıfı tanıtıldı

Geçtiğimiz haftalarda LG G5’in alt tarafında çıkarılabilir pil veya başka modüller için kullanılabilecek bir yuvanın olduğuna dair sızıntılar görmüştük. Bu özel yuvanın telefonun işlevlerini ve performansını genişleteceği söyleniyordu.

Sızan fotoğrafa bakıldığında arka tarafta büyük ve kalın bir modül dikkat çekiyor. Bu bir pil olabilir, ancak kenarlarda bazı tuşlar ve köşede bir kadran dikkat çekiyor.
Doğrusunu söylemek gerekirse bu Sihirli Yuva’ya takılacak aksesuarlar G5’i biraz hantal gösterecek gibi duruyor. Çoğu donanım üreticisi tasarımlarını daha ince ve göz alıcı hâle getirmeye çalışırken, LG daha kalın cihazlarla çalışmayı seviyor. Şirket için her zaman olduğu gibi işlevsellik ve performans estetiğin önünde gelmeye devam edecek gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: MWC 2016: Hangi şirket hangi yeni ürünler ile geliyor? Tahminler burada

İLGİLİ HABERLER