Manşetler

LG G4’e ait olduğu iddia edilen resmi tanıtım fotoğrafları sızdı

lg-g4-sizinti-120415-image

LG yayınladığı çeşitli videolarla ve başlattığı kampanya ile yeni nesil amiral gemisi G4’ün gelişini haber veriyor. Bununla birlikte bir taraftan da sızıntı değirmeni çalışmaya devam ediyor. G4 için hazırlanan bir mikro sitenin varlığı ünlü sızıntı kaynaklarından Evan Blass tarafından ortaya çıkarıldı. Bu sitede yeni akıllı telefona ait birçok resmi görsel yer alıyor.

Sızıntı sayesinde G4’ü her açıdan görme şansına erişiyoruz. Fotoğraflar çok yakında tanışacağımız yeni telefonun opsiyonel gerçek deri arka yüzey ve sahte karbon fiber dokulu ön yüzey gibi çeşitli kozmetik düzenlemeler dışında, LG G3’e epey benzediğini gösteriyor.

Fotoğraflar çeşitli sayıda değiştirilebilir arka kapağın da sunulacağını gösteriyor. En az altı farklı çeşit gerçek deri arka kapak olacak gibi görünüyor ve bunların renkleri siyah ve kahverengiden mavi ve yeşile kadar değişiyor. Bunun yanı sıra üç adet de geleneksel plastik arka kapak bulunacak. Derili versiyonların daha pahalı olacağını düşünmek yanlış olmaz. Kapağında bulunan yuvarlak pencere sayesinde kapak kapalıyken bile bildirimleri görmeye olanak sağlayan LG Quick Circle kılıf da G4 ile birlikte tekrar karşımıza çıkacak gibi görünüyor.[quote_right]LG G4’ÜN TASARIMI UFAK OYNAMALAR DIŞINDA G3 TASARIMINDAN ÇOK FARKLI OLMAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR.[/quote_right]

Şu anda yayından kaldırılmış olan web sitesinde listelenen teknik özeliklere dair detayların çoğu yer tutucularından ibaret gibi görünüyor. Ancak kamera LG G4’te en fazla dikkat çeken unsurların başında gelecek gibi görünüyor. 16 megapiksel, f/1.8 diyafram açıklıklı olacağını bildiğimiz kamera, sitede belirtilenlere göre lazer otomatik odak, daha doğru renkler için kızıl ötesi renk spektrum çözümleyicisi gibi unsurlara da sahip olacak. Ayrıca tamamen elle kontrol imkanı sağlayan çekim modu da bulunacak.

LG G4 için listelenen diğer teknik özellikler arasında 5.5 inç quad HD ekran, değiştirilebilir 3000 mAh kapasiteli pil ve microSD kart yuvası bulunuyor. LG G4 ile ilgili daha fazla detayı 28-29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliklerle öğreneceğiz. 29 Nisanda İstanbul’da da küresel lansmanlardan biri gerçekleştirilecek ve orada olacağız.

İLGİLİ HABERLER