Manşetler

Video: LG G4C kutusundan çıkıyor

LG’nin orta segment Android telefonu LG G4C geçtiğimiz mayıs ayında, amiral gemisi LG G4’ün lansmanından kısa bir süre sonra duyurulmuştu. Önümüzdeki günlerde Türkiye piyasasına giriş yapacak olan LG G4C test merkezimize konuk oluyor. Henüz ambalajı açılmamış olan LG G4C’yi hep birlikte açıyoruz, ilk deneyimi birlikte yaşıyoruz.

LG G4C’nin teknik özelliklerine baktığımızda 5 inç, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran, dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 128 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası, 8 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera gibi başlıca özellikleri görüyoruz.

Plastikten yapılmış LG G4C’nin arka kapağı yerinden çıkarılabiliyor. Seramik görünümlü plastik kapağı çıkardığınızda 2540 mAh kapasiteli pilin yerleşeceği yuvayı görüyorsunuz. microSD ve microSIM kart yuvaları pil yatağından uzak konumda, böylelikle pili çıkarmadan SIM veya bellek kartı değişimi mümkün oluyor.

Android 5.0 Lollipop ile çalışan LG G4C’de LG’nin özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü mevcut. LG G4’teki gelişmiş özellikleri bu telefonda görmüyoruz, ancak LG G4C’de de düzgün ve kullanışlı bir deneyim sizleri bekliyor.

Daha fazlasını kutu açılış videosunda bulabilirsiniz. Detaylı inceleme de çok yakında gelecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER