Teknoloji

QuickCircle kılıflı LG G3’ün resmi fotoğrafları yayınlandı

LG yeni gözde Android telefonu G3’ü önümüzdeki hafta görücüye çıkaracak. Mayıs ayının başından bu yana yeni akıllı telefonuna ilişkin bilgileri parça parça kamuoyuyla paylaşan LG, şimdi de G3’ün yeni tasarlanan QuickCircle kılıfı içinde çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. LG G2 için hazırlanan QuickWindow Folio kılıfın yerini alacak olan QuickCircle, selefiyle benzer bir görünüme sahip. Kullanıcıların kapağı açmadan bazı belirli uygulama fonksiyonlarını kullanmalarını sağlayan kılıfın akıllı aydınlatma özelliği sayesinde kapak açıldığında, telefon çaldığında veya mesaj geldiğinde yuvarlağın içinde bir parıltı oluşacak.

lg-g3-quickcircle-2

LG daha önce G3’te Qi kablosuz şarj özelliğinin bulunacağını duyurmuştu. Kullanıcılar QuickCircle kılıfı takılı olduğu zaman da kablosuz şarj gerçekleştirebilecek. Şirketin yazılımcılar için yayınlayacağı Yazılım Geliştirme Araçseti sayesinde yazılımcılar uygulamalarına QuickCase’e uyumlu özellikler yerleştirebilecek. QuickCase siyah, beyaz, pembe, altın rengi ve su yeşili renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak.

LG’nin mobil birim CEO’su Dr. Park Jong-seok, akıllı telefon ekosisteminin sürekli olarak geliştiğini ve artık kılıfların sadece düşme ve çarpmaya yönelik aksesuarlar olmaktan çıktığını belirtti. Kılıfların ekstra özellik yerleştirmek için en uygun aksesuarlar olduğunu söyleyen Park, QuickCircle ile kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun şekilde yanıt vereceklerini sözlerine ekledi.

İlgili >> LG

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER