Teknoloji

LG G3 Marshmallow güncellemesi Polonya’dan başlangıç yapacak

lg-g3-beat-inceleme-00034

LG G4 bundan birkaç hafta önce Polonya’dan başlayarak Android 6.0 Marshmallow güncellemesini almaya başlamıştı. Gelen son habere göre, Polonya LG G3 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin de test edileceği ilk ülke olacak.

Polonya’dan gelen haberler, LG G3 Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin 16-18 Aralık tarihlerinde çıkacağını işaret ediyor. LG G3’ün alacağı Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin kullanıcı arayüzü bakımından LG G4’e göre fazla farklılık içermeyeceği belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G3 İncelemesi

Ne yazık ki, haberin kaynağı LG’nin şu anda bazı problemler yaşadığını, yazılımın mükemmel şekilde optimize edilmiş olmaktan şu an için uzak olduğunu söylüyor. Buna rağmen, LG G3 Marshmallow güncellemesinin Polonya’da testine başlanması için daha bir ay süre var ve bu süre de LG’nin güncellemeyi kullanıcılarla buluşturmak için gerekli düzenlemeleri yapmasına yetecektir. Test sürecinin ardından da LG G3 Marshmallow güncellemesi dünya çapındaki kullanıcılara dağıtılmak için hazır olacaktır.

Her ne kadar pazardaki rekabetçiliğinden biraz kaybetmiş olsa da, LG G3 hâlâ güçlü ve alıcısı olan bir model olarak nitelendirilebilir. LG G3 şu sıralar indirimli fiyatlarla satılır ve orta üst segment Android telefonlarla rekabet ediyor. Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak olması da LG G3’ün çekiciliğini biraz daha artıracaktır.

LG G3 sahiplerinin Android 6.0 Marshmallow güncellemesiyle ilgili düşüncelerini aşağıdaki yorum alanına bekliyoruz.

 

 

İLGİLİ HABERLER