Teknoloji

Lenovo Smart Tab Android tableti akıllı hoparlöre dönüştürüyor

lenovo smart tab
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Amazon‘un dijital asistanı Alexa’nın ilginç ve sıra dışı şekilde kullanımlarının sınırı yok gibi görünüyor. Lenovo Smart Tab de farklı kullanım yaklaşımlarının en yeni örnekleri arasında yer alıyor. Smart Tab, bir tablet ve bir şarj istasyonundan oluşuyor. Amazon Alexa yüklü tablet, istasyona yerleştirildiğinde cihaz Amazon’un Show Modu’na geçiş yapıyor ve bir akıllı hoparlöre dönüşüyor. Smart Tab böylelikle tıpkı Amazon Echo Show gibi fotoğraf albümlerini gösterebiliyor, müzik çalabiliyor ve Alexa’ya gelen sesli komutları algılayıp yanıtlayabiliyor.

Lenovo Smart Tab M10

Smart Tab’de kullanıcılara iki farklı tablet seçeneği sunuluyor. Bu tabletler M10 ve P10 ismini taşıyor. Her iki tabletin de kalbinde Qualcomm Snapdragon 450 yonga seti yer alıyor ve iki cihaz da Android Oreo işletim sistemiyle çalışıyor. Fire OS veya sadece Alexa’nın bulunduğu bir işletim sistemi yerine Android Oreo’nun tercih edilmesinin tabletlerin tek başlarına da kullanılabilmeleri adına doğru bir hareket olduğu söylenebilir.

Lenovo Smart Tab P10

M10’da Snapdragon 450’ye eşlik edecek bellek ve depolama alanı konusunda kullanıcılara iki seçenek sunuluyor. 2 GB RAM ile 16 GB dahili depolama alanı veya 3 GB RAM ile 32 GB dahili depolama alanı arasında tercih yapılabiliyor. P10’da ise bunlara ek olarak 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı seçeneği mevcut. M10’da 4850 mAh, P10’da ise 7000 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Ön ve arka kameralar ile Dolby Atmos hoparlörler, tabletlerin özellikleri arasında bulunuyor.

Lenovo Smart Tab tabletleri ocak ayında satışa sunulacak. M10 taşıyan versiyonlar 199.99 dolar, P10 taşıyan versiyonlar ise 299.99 dolar karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER