Teknoloji

Lenovo Moto M tek parça metal kasaya sahip olabilir

lenovo moto mLenovo’nun yeni Moto telefonunun ne zaman gün yüzüne çıkacağı henüz bilinmiyor. Ancak bu durum telefonda bulunması muhtemel bileşen ve özelliklerle ilgili olarak çeşitli sızıntıların gündeme gelmesi için bir engel teşkil etmiyor. İnternete sızan bazı taslaklar, “Kung-Fu” kod adıyla anılan Moto M’in tek parça metal bir kasaya sahip olacağını gösteriyor.

lenovo moto mSöz konusu cihazın arka panelde parmak izi tarayıcısına sahip ilk Moto telefonu olması da beklentiler arasında yer alıyor. 1080p çözünürlüğünde 5.5 inç ekrana sahip olması öngörülen telefonun öncelikli hedefinin Asya pazarı olacağı söyleniyor.

Lenovo Moto M kutusundan Android 6.0 Marshmallow ile çıkacak

TechDroider sitesinde yer alan habere göre, Moto M kutusundan Android 6.0 Marshmallow yüklü olarak çıkacak. Cihazın MediaTek tarafından üretilen işlemcisine 4 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. Akıllı telefonun orta segmentte konumlanması öngörüldüğü için bu duruma pek şaşırmamak gerekiyor. 16 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera, Lenovo Moto M’de bulunması muhtemel bileşenler arasında yer alıyor. Moto M Plus adını taşıyan bir modelin de tanıtılacağı söylense de, şu an için bu konuda somut bir bilgi bulunmuyor.

lenovo moto m

İLGİLİ HABERLER