Teknoloji

Lenovo LINK 32GB akıllı telefon ve PC’yi birbirine bağlıyor

lenovo-link-32gb-050116-1

Akıllı telefon üzerinde iş yapmak küçük ekran ve klavye ya da fare gibi rahat kullanım sağlayan aksesuarların bulunmaması nedeniyle kolay olmuyor. Dosyalarınızı bir cihazdan diğerine aktararak ilerleyebilirsiniz ya da Lenovo’nun çözümüne başvurabilirsiniz. Lenovo, akıllı telefon ile normal bir masaüstü veya dizüstü bilgisayar arasındaki iş yapma boşluğunu doldurmak için ilginç bir ürün sunuyor.

Lenovo LINK 32GB küçük ve USB parmak sürücü boyutlarında bir aygıt. Onun sayesinde akıllı telefonların sağladığı rahatlığı ve pratikliği büyük bilgisayar ekranlarının sunduğu kolaylıkla birleştirmek mümkün hâle geliyor.

lenovo-link-32gb-050116-2

Lenovo LINK 32GB bilgisayarınızın USB 3.0 portuna bağlanabiliyor. Bu sayede Lenovo LINK 32GB akıllı telefonun ayna niteliğinde bir görüntüsünü bilgisayarınızın ekranında gösteriyor, böylelikle çalışmalarınızı akıllı telefon yerine bilgisayar ekranında, fare ve klavyeyi de kullanarak yapmanıza fırsat tanıyor.

Yani Lenovo LINK 32GB sayesinde PC’nizde çalışırken telefon tarafına geçiş yapmak, fare ve klavyeyi kullanmaya devam ederken telefondaki bir uygulamayı açıp kullanmak mümkün olacak. Ayrıca LINK 32GB sadece görsel arayüz köprüsü kurmakla sınırlı kalmıyor, akıllı telefonunu şarj etme, yazı kopyalayıp yapıştırma, dosyaları, müzik ve videoları sürükleyip bırakarak PC ile akıllı telefon arasında taşıma gibi işleri sunuyor.

Lenovo LINK 32GB’ın çekici unsuru bir dizüstü bilgisayar ve akıllı telefon ile birlikte çalışmayı daha az zahmetli ve hatta zevkli kılması. Dosyaları taşımak, onlarla her yerde, telefonun dışına çıkarmadan bile çalışmak mümkemmel olsa gerek. Bunun için 40 dolarlık bir bedeli ödemek ve USB 3.0 portlu bir bilgisayara sahip olmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER