Teknoloji

Lenovo Legion Y90 videosu çift fanlı tasarımı gösteriyor

lenovo legion y90

Lenovo Legion Y90 hakkındaki haberler son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Lenovo’nun paylaştığı yeni bir video da telefon hakkında önemli bir detayı daha görmeyi sağlıyor.

Videoda telefonun arka panelini ve ikili fan sistemini çalışır hâlde görmek mümkün oluyor. Lenovo’nun verdiği bilgiye göre, çift fanlı sistem 180.65cm³/s hava akışı sağlayacak. Bu iddia kulağa havalı gelse de, özü itibarıyla bir sayıdan farksız olduğunu söylemek gerekiyor. Yine de, iki adet fiziksel fanın varlığının soğutmak için faydalı olacağı rahatlıkla söylenebilir.

Legion Y90’ın bu ay bitmeden resmiyet kazanabileceği belirtiliyor. 6.92 inç büyüklüğündeki E4 AMOLED ekranın yenileme hızının 144 Hz, dokunuş örnekleme hızının ise 720 Hz olacağı söyleniyor. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunması, bu işlemciye eşlik edecek RAM seçeneklerinin ise 18 GB’ye kadar uzanması bekleniyor. 4 GB sanal RAM desteği ve 512 GB’e kadar çıkan depolama alanı seçenekleri de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Lenovo Legion Y90, 44 megapiksel ön kamerayla gelecek. 64 megapiksel ana kamera ve 16 megapiksel ultra geniş açılı kamera telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5500 mAh kapasiteli pilin vermesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER