Teknoloji

Lenovo Legion Play Android oyun konsolunun görselleri sızdı

lenovo legion play
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Pek çok kişi mobil oyun deneyimi için akıllı telefonları tercih etse de, taşınabilir oyun konsolları da hâlâ belli bir ilgi görüyor. Lenovo da Legion Play olarak anılan cihazıyla bu ilgiden payını almayı istiyor. Android tabanlı taşınabilir oyun konsoluna ait görseller internete sızdı.

Legion Play’e ait görsellerin Lenovo’nun Almanya ve Japonya siteleri aracılığıyla sızdığı belirtildi. 2021 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması beklenen ancak tanıtılmayan cihazın akıbetinin hâlâ belirsiz olduğu söylenirken, cihazla ilgili bir tanım da fotoğraflarla birlikte ortaya çıktı.

Tanımda Legion Play’in Lenovo’nun ilk Android oyun konsolu olduğu ve AAA oyun deneyimi için hazırlandığı belirtiliyor. Görsellerden birinde Nvidia’nın GeForce Now servisine referans veriliyor. 7 inç, 16:9 Full HD, HDR 10 destekli ekrana sahip konsolda entegre oyun kumandası, çift hoparlör, çift titreşim ve 7000 mAh pil gibi özellikler de mevcut.

Geliştiriciler için özel bir program düzenlemeyi planlayan Lenovo, tabletin yakında belli pazarlarda satışa sunulacağını da belirtiyor. Ancak tanımda çerçevesiz ekrandan bahsedilirken, görsellerde ekran çerçevesinin açıkça fark edilmesi bir kafa karışıklığı yaratıyor. Lenovo’nun tanım kısmını sadece yer tutucu olarak yerleştirmiş olabileceği de ihtimaller arasında yer alıyor.

lenovo legion playLenovo Legion Play için şimdilik bir açıklama yapmış değil. Dolayısıyla tabletin akıbeti bir süre daha belirsizliğini koruyacağa benziyor.

İLGİLİ HABERLER