Teknoloji

Lenovo K13 Note tanıtıldı: Snapdragon 460, 6.5 inç ekran

lenovo k13 note

Lenovo K13 Note, Rusya’da gözler önüne çıktı. Akıllı telefonun hem tasarımı hem de teknik özellikleri itibarıyla Motorola Moto G10 ile tamamen aynı olduğunu belirtmekte fayda var. Lenovo Motorola’nın sahibi olduğu için buna pek şaşırmamak gerekiyor.

Akıllı telefonda 6.5 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran bulunuyor. Bu ekran HD+ çözünürlüğe sahip. Ekranın üzerindeki damla çentik ise 8 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Plastik kasalı telefonun parmak izi tarayıcısı da arka panele yerleştirilmiş.

K13 Note’ta ana arka kamera görevini 48 megapiksel sensör üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera da ana sensöre eşlik ediyor. Sistemi 2 megapiksel çözünürlüğe sahip makro kamera ve yine 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü tamamlıyor.

K13 Note’un kalbinde Qualcomm Snapdragon 460 işlemci bulunuyor. Bu işlemciyi 4 GB RAM tamamlıyor. Telefonun dahili depolama alanı kapasitesi ise 128 GB. Depolama alanı microSD kart desteğiyle genişletilebiliyor.

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh pil veriyor. Bu pil, 10W şarj desteğine sahip. K13 Note kutusundan Android 11 ile yüklü olarak çıkıyor.

Lenovo K13 Note, 12490 ruble (1484 TL) karşılığında satılacak. Telefonun piyasaya ne zaman çıkacağı konusunda bilgi verilmedi.

İLGİLİ HABERLER