Teknoloji

Lenovo IFA 2016’da hangi yeni ürünlerini sergiliyor?

Lenovo Yoga Book
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1472732555663{margin-top: -15px !important;}”][vc_column_text]Lenovo IFA 2016’ya “dünyanın en ince ve hafif tableti” olarak nitelendirdiği Lenovo Yoga Book ve “dünyanın en ince dönüştürülebilir bilgisayarı” diye tanımladığı Yoga 910 ile geldi. Tablet tarafında da Tab 3 Plus’ın tanıtımı gerçekleştirildi.

Lenovo Yoga Book

Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book

Yoga Book hem Android 6.0 hem de Windows 10 işletim sistemiyle çalışabiliyor. Kapalıyken 9.6 mm. gelen profiliyle de dünyanın en incesi olarak nitelendiriliyor. Halo klavyesi, Real Pen adı verilen ekran kalemi ve Book UI kullanıcı arayüzüyle Lenovo Yoga Book dikkat çekiyor.

Tuşların olmadığı ve bastığınızda dijital olarak ortaya çıkan Halo klavyesi sayesinde Yoga Book ile dizüstü bilgisayarlarda olduğu gibi kolayca yazı yazabilirsiniz. Klavye yazım yanlışlıklarını azaltmak için dokunmatik geri bildirim sağlayan hassas, haptik teknolojiye de sahip. Dışarıdan klavye takma derdine son veren Halo klavye sayesinde Yoga Book sahipleri daha hafif ve daha portatif bir cihaza sahip oluyor. Gerçek bir kalem hissi veren Real Pen ile yazdığınız yazı ve çizimleriniz dijital ortama, profesyonel kalitede aktarılıyor. Şarj gerektirmeyen Real Pen, mürekkebi sayesinde normal bir kalemmiş gibi de kullanılabiliyor.

Intel Atom X5 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza gibi donanım bileşenleri sayesinde Book UI kullanıcı arayüzü birden fazla uygulamayı ve pencereyi aynı anda açabilmenizi sağlıyor. Tüm bu özellikler hem Android hem de Windows ile uyumlu çalışıyor. Yoga Book 10.1 inç IPS Full HD ekranı ve Dolby Atmos ses teknolojisi ile kullanışlı bir multimedya cihazı olma özeliğini de taşıyor.

Lenovo Yoga 910

Lenovo Yoga 910
Lenovo Yoga 910

Lenovo, ThinkPad’lerde görmeye alışık olduğumuz parmak izi tarayıcı gibi teknolojik özellikleri Yoga 910?da hayata geçiriyor. 14.3 mm.’lik profiliyle dünyanın en ince dönüştürülebilen dizüstü bilgisayarı olarak nitelendirilen 13.9 inç ekranlı Yoga 910, aynı zamanda yedinci nesil Intel Core i7 işlemcisi ile türünün en güçlülerinden bir tanesi olarak tanımlanıyor.

Yoga 910, 4K veya Full HD ekranı ve Dolby Audio Premium ses teknolojisi ile öne çıkıyor. Aynı zamanda 15.5 saate kadar pil ömrü sunan bu üstün bilgisayar, kullanıcılarının şarj derdine son veriyor. Şampanya, altın ve gri metalik renk seçenekleri bulunan Yoga 910, saat kayışı modeli Yoga menteşe tasarımına sahip. Böylelikle diğer Yoga?larda olduğu gibi 4 farklı modda kullanılabiliyor: Dizüstü, stand, çadır ve tablet modu.

Lenovo Tab 3 Plus

lenovo tab 3 plus
Lenovo Tab 3 Plus

Lenovo’nun belirttiğine göre, Tab 3 Plus yüksek kaliteli ses, ekran ve uzun ömürlü pili ile kullanıcılarına her ortamda sinema deneyimi yaşatıyor. Technicolor Color Enhance teknolojili 10.1 inç, 2K ekranlı Tab 3 Plus, dört adet öne bakan JBL hoparlörden çıkan üç boyutlu Dolby Atmos ses ve stand, tilt, hold ve hang olmak üzere dört farklı izleme modu sunuyor. Tab 3 Plus’ın 9300 mAh kapasiteli pili 18 saate kadar kesintisiz kullanım sağlıyor. Bu sayede tabletinizi şarj etmeden bütün gün kullanabilirsiniz. 24W hızlı şarj aleti de ürünün yanında kullanıcılara hediye ediliyor.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1472732545560{border-left-width: 10px !important;}”][td_block_7 custom_title=”IFA 2016 HABERLERİ” custom_url=”http://www.teknoblog.com/ifa-2016/” header_text_color=”#ffffff” header_color=”#f04a0a” tag_slug=”ifa 2016″][/vc_column][/vc_row]

İLGİLİ HABERLER