FırsatlarManşetler

Dizüstü bilgisayar satın almak isteyenler için HP ve Lenovo ürünlerinde Prime fırsatları var

lenovo amazon.com.tr prime

Amazon.com.tr’nin Gülümseten Kasım fırsatları öncelikle Prime üyeleri için başladı. Sitede göz gezdirdiğimizde elektronik ürünler tarafında dikkate değer fırsatların olduğunu görüyoruz. Özellikle dizüstü bilgisayar satın almayı düşünenler için Lenovo ve Legion dizüstü bilgisayarlarında Prime’a özel fırsatlar ve HP dizüstü bilgisayarlarda Prime’a özel fırsatlar bulunuyor.

Dizüstü bilgisayarların daha yüksek fiyat seviyelerine çıkması, temel işlerin ötesinde bir şeyler yapmayacaklar için Chromebook’ları daha cazip hâle getiriyor. Lenovo Ideapad 3 Chromebook Dizüstü Bilgisayar, 11.6 inç HD, Intel Celeron N4020, 4GB RAM, 64GB EMMC, ChromeOS, 82BA0028TK 2.699 TL’lik fiyat etiketiyle cazip bir ürün gibi görünüyor. Windows 11 yüklü bir bilgisayar isteyenler için de Lenovo Ideapad 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6 inç FHD, Intel Core i5-1135G7, 8GB RAM, 512GB SSD, Windows 11 Home, 82H802RMTX 11.999 TL ile dikkate değer bir fiyat noktasına iniyor.

HP tarafına baktığımızda ise, HP 15s Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD IPS, AMD Ryzen 7 5825U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDOS, Gümüş, 68N34EA 10.499 TL’ye satılıyor. Bu modeli satın aldığınızda işletim sistemi için ek lisans almanız gerektiğini belirtelim.

Kulaklık satın almayı düşünenler için de Bose Kulaklık ve Hoparlörlerde Prime’a özel fırsatlar ve Jabra kulaklıklarda Prime’a özel fırsatlar var. 792 TL’lik indirimli fiyatıyla Bose SoundTrue Kulak Üstü Kulaklık, Yeşil özellikle gençler için iyi bir seçenek olabilir. Ürün açıklamasında “kablosuz” olduğu belirtiliyor, ancak ürün fotoğraflarında ve yorumlarda kablolu olduğu görünüyor. Buna dikkat etmenizde fayda olacaktır.

Jabra tarafında ise Jabra Elite 4 Active Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 1.299 TL’lik indirimli fiyattan sunuluyor. Bluetooth 5.2 ve Google Fast Pair desteği, aktif gürültü engelleme gibi dikkate değer özellikleri var. Özellikle spor yapanlar için kullanışlı bir ürün olarak nitelendirebiliriz.

Farklı renklerle aydınlatılmış evler giderek daha cazip hâle geliyor. Bu tür aydınlatma ürünleri de daha fazla ilgi görüyor. Amazon.com.tr’de Philips Hue akıllı aydınlatma ürünlerinde Prime’a özel fırsatlar var. Liste bir hayli geniş, önceki bağlantıya tıklayıp seçenekler arasında gezinmenizi tavsiye ederiz. Bu ürünler içinde, rengarenk bir eve giriş için Philips Hue WCA 4.3 W Renkli Akıllı Başlangıç Seti 3’lü Kumandalı GU10 Spot Bluetooth Özellikli ürünü iyi bir başlangıç olacaktır. Bu sete 1.910,77 TL’lik fiyattan sahip olabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER