Fırsatlar

Huawei Watch GT3 Pro akıllı saatlerde ve diğer ürünlerde Prime abonelerine özel fırsatlar var

huawei watch gt 3 pro inceleme huawei watch 4

Amazon.com.tr’nin “Gülümseten Kasım” kampanyası kasım ayına girmemizle birlikte başladı. 1 – 7 Kasım tarihlerinde, kampanya kapsamındaki indirimlerden öncelikle Prime üyeleri yararlanacak. Amazon; aralarında Canon, Xiaomi, Gillette, Arzum, GoPro gibi birçok markanın bulunduğu binlerce üründe bedava ve hızlı kargo seçenekleriyle birlikte indirimler sunacağını belirtiyor.

Kampanyanın başlamasıyla birlikte indirimleri görmeye başladık. Öncelikle Huawei’nin Watch GT3 Pro, GT Runner ve GT 2 akıllı saatlerindeki fırsatlara dikkat çekmek istiyoruz. Bu saatlerde çeşitli indirimler var. Ancak acele etmelisiniz, çünkü ürün sayfalarında yer alan sayaçlara göre indirim 2 Kasım saat 16:00 itibarıyla bitecek gibi görünüyor. Ürünleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy M23 5G 128 GB | 4 GB RAM Cep Telefonu, Mavi (Samsung Türkiye Garantili) modelinde de bir indirim fırsatı var. 4 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza taşıyan bu giriş segment Android telefonunu kampanya dahilinde 5.999 TL’ye satın alabilirsiniz.

Yale 45-5800-1443-00-6001 LCD Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü – 5800 Serisi gibi bir ev ürününde de indirim var. Ancak acele etmelisiniz, onun da fırsatı, Huawei akıllı saatlerinde olduğu gibi saat 16.00’da bitecek görünüyor.

Arabasında kullanmak için bir tutacak veya benzeri aksesuarlar isteyenler için Spigen Araç içi Telefon Aksesuarlarında Prime’a özel fırsatlar var.

Samsung monitörlerinde Prime abonelerine indirim fırsatları

Samsung LS32BM801UUXUF M8 32″ UHD (Type-C, Wifi, Bluetooth) Dahili Kameralı Yükseklik Ayarlı Smart Monitor de indirimdeki Samsung ürünlerinden bir tanesi. 11.799 TL’lik fiyatla satın alabilirsiniz, yüzde 3’lük bir indirim söz konusu. Bununla birlikte başka alışveriş sitelerinde biraz daha düşük fiyatları gördüğümüzü belirtmeden geçmeyelim. 2022 model monitörü şu anda kullanıyoruz ve özellikle Smart TV yetenekleriyle kullanışlılığı artıyor.

Üst düzey oyun monitörü isteyenler için de Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NUXUF 32″ 1ms 240Hz UHD Quantum Mini-LED HDR2000 1000R Pivot Gaming Monitör var. 24.152,37 TL’lik fiyatıyla yüzde 5’lik bir indirim bulunuyor.

Amazon Prime nedir?

Amazon.com.tr’nin belirttiğine göre, Prime üyeleri en iyi alışveriş deneyiminin yanı sıra Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir dizi ve film seçkisi, Prime Gaming ile ise ücretsiz oyunlar, oyun içi ayrıcalıklar ve Twitch.tv üzerinden favori yayıncılarına abone olma şansına da ayda 7,90 TL’ye ulaşabiliyor. Buradan Prime abonesi olabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER