EğlenceManşetler

La Casa de Papel 4. sezon tarihi açıklandı, ilk video geldi

la casa de papel 4. sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Türkiye’de de epey ilgi gören Netflix dizilerinden bir tanesi olan La Casa de Papel dizisinin dördüncü sezonunun geleceğine dair beklentiler bir hayli fazlaydı. Zaten üçüncü sezonun finalinde de bunun işaretleri verilmişti. Netflix, La Casa de Papel 4. sezon bölümleri için tarihi açıkladı.

Netflix tarafından paylaşılan kısa bir meraklandırıcı video ile birlikte yeni sezonun geleceğini ve tarihini duyurdu. 3 Nisan 2020 tarihinde gelecek 4. sezon bölümleriyle birlikte “asıl kaosun şimdi başlayacağı” belirtiliyor.

La Casa de Papel 3. sezonu ekibin Rio adlı karakterini kurtarmak amacıyla bir araya gelmişti. Yeni sezon ile birlikte yarım kalan maceranın devam ettiğini göreceğiz. Netflix’in Türkiye Twitter hesabında paylaşılan tweette 4. kısmın 3 Nisan’da geleceği ve kaosun devam edeceği belirtiliyor.

La Casa de Papel 4. sezon bölümleri fazla bekletmeyecek

Öte yandan meraklandırıcı video sayesinde dizinin dördüncü kısmında hangi karakterlerini göreceğimize dair bir kesit de görüyoruz. Dizinin yeni sezon tarihi yaklaştıkça daha fazla sahneyi gösteren fragman ve videoları göreceğiz.

La Casa de Papel 3. sezon bölümleri 19 Temmuz 2019 tarihinde Netflix’te gösterime girmişti. Takip eden sezon bölümlerinin bir yılı geçmeden geldiğini görüyoruz. Bu açıdan da Netflix’in genel çizgisinin biraz daha ötesine geçildiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER