Eğlence

Krispy Kreme Xbox için özel donut çörekleri satmaya başlıyor

xbox donut

Krispy Kreme bir Xbox donut çöreği yarattı. Bu yumuşak ve kabarık donut, Xbox’ın 20. yılını kutlamak amacıyla Krispy Kreme ve Microsoft arasında yapılan bir pazarlama iş birliğinin ürünüdür. Bu özel ürün 2 Ağustos ile 22 Ağustos arasında İngiltere ve İrlanda genelinde Krispy Kreme mağazalarında, makinelerinde ve internet üzerinden satılacak.

Donutlar CPU, GPU veya SSD barındırmıyor, ancak donut satın alanlara bu türde bir donanıma Xbox Series S hâlinde sahip olma fırsatı sunuluyor. Bu özel pazarlama kampanyasının bir parçası olarak Krispy Kreme, Microsoft’un en yeni ürünlerinden mini Xbox’ı da dağıtıyor. Bir oyun konsolu kazanmak isteyenlerin bunun için bir düzine yeni Xbox donutundan satın almaları gerekiyor. Üstelik Krispy Kreme, satın alınan her düzine donutla bir aylık Xbox Game Pass Ultimate aboneliği de sunuyor.

Donuta Nexus Level adı verilmiş. Kremaya batırılan donut ve Xbox Nexus tasarımıyla süsleniyor. Tek bir çöreğin 2,10 pound (yaklaşık 25 TL) fiyatı bulunurken bir düzine donutu 14,45 pound (yaklaşık 171 TL) karşılığında satışa sunulacak.

Bu arada Krispy Kreme, “Kristina Kareem” adlı bir yaratıcı yönetmen ve “Xavier Boxell” adlı bir kalite güvence gurusunun yer aldığı eğlenceli bir pazarlama videosu bile hazırladı. Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER