Microsoft mobil işletim sistemi Windows Phone 8'e popüler uygulamaları çekmek için bu yoldaki kader ortağı olan Nokia ile birlikte önemli bir mesai harcıyor. Vine, Path ve Flipboard gibi popüler uygulamalar
Microsoft 2013 içinde Windows Phone için çeşitli düzeltme ve güncellemeler yayınlayacak olsa da, geniş kapsamlı bir güncelleme için 2014'ü işaret etmişti. Şirketin güncelleme sürecini yavaş işletmesiyse Windows Phone'daki en yakın
Akıllı telefonlar konusunda Microsoft ile kader ortaklığı yapan Nokia, yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye yaz aylarında da devam ediyor. PureView teknolojisini barındıran ilk Windows telefonu olan Lumia 1020'yi geçtiğimiz haftalarda
Hipstamatic'in Instagram rakibi uygulaması Oggl nihayet Windows Phone 8'e teşrif etti. Ayrıca Nokia'nın Lumia 1020 cihazına özel Oggl Pro uygulaması da kullanıma sunuluyor. Ücretsiz bir fotoğraf çekme ve paylaşım uygulaması
YouTube ile Windows Phone arasındaki ilişkide yaşanan sorunlar mayıs ayında Google'ın YouTube uygulamasının Windows Phone'dan kaldırılmasını istemesiyle zirveye ulaşmıştı. Ancak Google ile Microsoft arasında yaşanan bu sorunlar Windows Phone denince
Microsoft'un Windows 8 ve RT platformlarındaki popüler uygulaması Fresh Paint'in Windows Phone 8 versiyonu yayınlandı. Kullanıcılarına dokunmatik ekranlarında orijinal sanat eserleri oluşturma imkanı veren Fresh Paint uygulamasıyla gerçek fotoğrafları da
Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefonlarına sürekli olarak yenilerini ekleyen Nokia, son olarak da Lumia 625'i duyurdu. Rakamsal açıdan bakıldığı zaman Lumia serisinin yeni üyesi, Lumia 620'nin devamı niteliğini
Nokia yeni tanıttığı Lumia serisi telefonlarında bulunan Glance özelliğini Lumia 520 haricindeki diğer Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefonlarına getirmeye hazırlanıyor. Glance modunda ekran koruyucuya sabitlenen saat sayesinde kullanıcıların
Nokia'nın Lumia serisiyne özgü GIF animasyon uygulaması Cinemagraph güncellendi. Güncellemeyle birlikte Lumia sahipleri 1080 x 720 piksel çözünürlüğünde GIF animasyonları oluşturması mümkün hale gelirken, bu animasyonlar bilgisayarlarda da yüksek çözünürlüklü
Microsoft Windows Phone 8 işletim sistemine yapacağı güncellemeye dair yeni detaylar açıkladı, ancak güncellemenin ne zaman kullanıcılarına ulaştırılacağına dair resmi bir duyuru henüz gelmedi. Genel Dağıtım Sürümü 2 (GDR2) adını