Nokia, Windows Phone 8 işletim sistemli Lumia 920 ve Lumia 820'yi tanıtsa da mevcut Lumia sahiplerinin de gönlünü hoş tutmayı ihmal etmiyor. Şirketin Conversations isimli blogunda yer alan yazıya göre;
Popüler VoIP uygulaması Viber, 100 milyon kullanıcı sayısını aşarak önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Ücretsiz sesli arama ve mesajlaşma özelliğini bünyesinde bulunduran uygulama bu kilometre taşını geride bırakmasını
İlk etapta sadece iOS için yayınlanan Instagram, bu yıl içinde Android kullanıcılarıyla da buluşmuştu. Bu buluşmanın ardından çok geçmeden Instagram'ın Windows Phone uygulamasının da yayınlanacağı düşünülse de, kısa vadede bu
Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sistemi Windows Phone 8 şu anda mevcut olan Windows Phone telefonlarına gelmeyecek. O telefonlar için Windows Phone 7.8 olarak adlandırılan özel bir güncelleme sunulacak ve
Nokia bu hafta ortalarında ilk Windows Phone 8 telefonlarını tanıttı, ancak daha fazlası da yolda. "Zeal" kod adıyla anılan giriş ve orta seviyedeki bir Windows Phone 8 cihazının 2013'ün başlarında
HTC'nin Accord kod adıyla bilinen gözde Windows Phone 8 cihazının HTC 8X adıyla çıkacağı söyleniyor. Bu yılın sonlarına doğru piyasaya girmesi beklenen bu telefonla ilgili detaylar daha önce internete sızmıştı.
Nokia, çarşamba günü tanıtımını gerçekleştirdiği Lumia 920'ye dair birçok detayı açıklamış olsa da oldukça önemli iki nokta halen belirsizliğini koruyor: Fiyat ve piyasaya çıkış tarihi. Reuters'ın Avrupalı bir mobil operatörü
Windows Phone 8 işletim sistemli yeni Lumia serisi cihazlarını görücüye çıkaran Nokia, şu anda piyasada bulunan Windows Phone cihazlarının fiyatlarında büyük indirime gitti. Bu hamle doğrultusunda Lumia 800'ün fiyatında %15'lik
Nokia'nın Windows Phone telefonları yurt dışında piyasaya çıkalı aylar oldu, ancak bu telefonlar hâla resmi olarak Türkiye'ye giriş yapmadı. Tabii ki, bunda telefonları çalıştıran Windows Phone 7.5 işletim sisteminin Türkçe
Lumia 920'nin tanıtımını gerçekleştiren Nokia, büyük geliştiriciler ile çalışarak plattformu daha çekici bir hale getirmeyi hedefliyor. Şirket bu doğrultuda aralarında Bloomberg ve Rovio'nun da bulunduğu şirketler ile anlaşarak başka platformlardaki