Microsoft'un geçtiğimiz ekim ayında yayınladığı mobil işletim sistemi Windows Phone 8, en azından ABD pazarında, belli bir kitleye ulaşmışa benziyor. Kantar Worldpanel tarafından yayınlanan son rakamlar işletim sisteminin ABD akıllı
Nokia markalı bir Windows Phone 8 telefonu satın almanın en önemli avantajlarından bir tanesi Nokia'ya özel uygulamalardan yararlanmak. Bu özel uygulamalar arasına Windows Phone 8 için Nokia Chat uygulaması da
Microsoft'un en yeni mobil işletim sistemine özgün bir deneyim yaşatma konusunda çalışmalarını tamamlayan Tumblr, Windows Phone 8 uygulamasını yayınladı. Tıpkı Tumblr'ın iOS ve Android uygulamalarında olduğu gibi Windows Phone uygulamasında
Yeniden yapılanma sürecindeki Nokia bugün açıklanan 2013'ün birinci çeyreğine ait finansal sonuçlarla moral bulmuş durumda. İşlerin yolunda gitmesi Finli şirketin rekabet iştahını da artırmışa benziyor. Son haberler şirketin bu yıl
Nokia'nın açıkladığı 2013 birinci çeyrek mali rakamları Finlandiyalı akıllı telefon üreticisinin Lumia satışlarıyla ilgili tabloyu da ortaya koyuyor. 2012'nin son çeyreğinde Lumia satışlarında gerçekleşen büyük sıçramanın ardından Nokia'nın 2013'ün ilk
Avea'nın beklenen Nokia Lumia kampanyası bugün itibariyle başladı. Nokia Lumia 920, Lumia 820 ve Lumia 620 Windows telefonları Avea'nın S.E.Ç. teklifleriyle birlikte tarifeye ek ayda 1 TL'den başlayan fiyatlarla Avea
Microsoft Windows Phone için Skype uygulamasının 2.5 sürümünü yayınladı. Uygulamanın daha önceki sürümlerinde beta etiketi kullanan şirket bu sürümle birlikte beta etiketinin kullanımına son verdi ve uygulama tam sürümle piyasaya
Microsoft, Windows Phone 8 için Skype'ın 2.5 numaralı yeni versiyonunu yayınladı. Yazılım üreticisi bu yeni sürümle birlikte "beta ön izleme" etiketini düşürdü, böylelikle uygulama final sürüm safhasına ulaşmış oldu. Her
Windows Phone 8 şu anda en fazla 720p çözünürlüklü ekranları destekliyor. Bunun yanı sıra daha düşük kalitedeki WVGA ve WXGA çözünürlükleri de desteklenenler arasında yer alıyor. Microsoft'un planları arasında Windows
Nokia, Lumia serisindeki boşlukları geçtiğimiz şubat ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde tanıttığı iki yeni Windows Phone 8 telefonuyla doldurmuştu. Bu telefonlardan Nokia Lumia 720 orta segmente mensup olan bir ürün